17. CHAPTER

1.4K 85 0
                                    

Vnímala jsem jeho jemné doteky prstů, které pomalu sklouzávaly k mému tričku, a já se odlepila z jeho rtů a usmála se na něj.

„Mám pro tebe překvapení.“ Zašeptala jsem a nechala ho se posadit na postel v mém pokoji. Když jsem se na něj podívala, měla jsem chuť se na něj vrhnout a strhat z něho to jeho oblečení. Když byl oblečený v černé a modré byl neskutečně sexy. Jeho zelené oči šilhaly po mé postavě a své rty povytáhl do mírného úsměvu. Najednou mi přišlo, jako bych byla jeho kořistí. Jako bych byla v pasti a nemohla z ní utéct, schovat se. To všechno jsem cítila při Harryho nedočkavém pohledu a úsměvu. Právě v tuto chvíli jsem si nebyla jistá, jestli to mám udělat.

„Hayley, já ti neublížím.“ Zašeptal, jako by věděl, nad čím přemýšlím. Jen jsem se usmála a věděla, že má pravdu. Možná to bylo směšné, ale přesto všechno, co udělal nebo neudělal, jsem mu věřila více, než komukoliv jinému.

Pomalu jsem ze sebe stáhla své onošené tričko a pohodila svými vlasy. Než jsem se vzpamatovala, už jsem ležela na posteli a cítila nad sebou teplý dech.

„Jsi tak nádherná.“ Zašeptal a prohlížel si mě, jako by nikdy neviděl dívku v bikinách či ve spodním prádle. Jeho ruce se propletli s těmi mými a já se k Harrymu nahla pro rychlý polibek. Jeho rty se však od těch mých ihned neodtrhly, jak jsem předpokládala. Jeho ruka se vymanila z té mé a chytla mou bradu, přičemž něžně a nekonečně sklouzával svými rty po těch mých. Nikdy jsem s nikým tohle zažila, a to Harry nebyl ani zdaleka tím prvním, kterého jsem políbila. Bylo to úplně jiné.

Jako zakázané ovoce.

Divila jsem se, že Harry na nic nespěchá, toho jsem se bála nejvíce. Nakonec to skončilo mou nedočkavostí prahnoucí po tom Harryho cítit v sobě, být s ním jediným tělem.

Při líbání jsem se jemně dotkla lemu jeho trička a hbitě mu ho sundala. Nebránil se, proto jsem pokračovala k jeho uplým džínům, které během pěti vteřin leželi na stejném místě, jako jeho černé tričko a modrá košile.

Ucítila jsem jeho ruku, jezdící po mém stehně a pobídla ho, ať pokračuje. Po chvíli jsem už ucítila jeho prsty na lemu kalhotek, které se rychle ocitly někde na zemi pod postelí.

„Harry..“

Mírně jsem zašeptala a on mě utišil dychtivým polibkem a přimáčkl své citlivé místo k tomu mému. Mezi námi proudilo vzrušení, které mě donutilo mírně zastonat a na Harryho tváři vykouzlilo spokojený úsměv.

„Chci to.“

Mírně jsem se mu zakousla do ucha a ucítila na svém citlivém místě jeho prsty, které opatrně kroužili po mém klitorisu.

Celé mé tělo se prohlo, když Harry obouma svýma prstama jemně vklouzl do mého nitra a začal pomalu jezdit sem a tam. Rychle jsem si přitáhla jeho hlavu ke své a prudce ho začala líbat, přičemž do mě vnikl třemi prsty a já vykřikla.

Ani jeden z nás nepřestával a já si rukou po jeho vypracovaném těle našla cestičku k jeho penisu, který jsem jemně stiskla a začala jezdit nahoru a dolů. Bylo poznat, že se vzrušení mezi námi změnilo, užívali jsme si to oba a milovali jsme to. Chtěla jsem, ať tato chvíle trvá navždy, protože byla více než dokonalá.

Po pár minutách mě zaplavil nádherný, bolestivý pocit a já unaveně klesla pod Harryho, který však nepřestával. Jeho penis se začal otírat o můj vchod a po chvíli do něj vnikl.

Byla to slast, byla to dokonalá chvíle. Usmívala jsem se a zarazila své nehty do Harryho zad, zatímco pomalu přirážel.

„Hayley..“

„Pokračuj.“ Pobídla jsem ho a jeho přirážení zrychlilo.

Zavřela jsem oči, poslouchala Harryho dech a vnímala každou chvíli, kdy do mě vniknul, a na pár vteřin jsme byli jedno tělo. Byl to ten nejúžasnější pocit, který jsem kdy zažila a ještě navíc s Harrym. Už bych si tu místo něj nedokázala představit někoho jiného.

Ucítila jsem v sobě teplou tekutinu a Harryho zrychlené vzdychy, když se vedle mě zhroutil na postel. Rychle jsem zakryla naše nahá těla peřinou a políbila Harryho na tvář.

„Asi jsem se do tebe zamilovala.“ Zašeptala jsem a zírala do Harryho očí. Jen párkrát mrkl, usmál se a přitáhl si mou bradu k té své.

„Harry?“

Chtěla jsem od něj slyšet to samé, že mě miluje a že je to opravdové, protože jsem to opravdově cítila. Potřebovala jsem ho znát.

„Asi jsem se taky zamiloval.“ Zašeptal a mě spadl kámen ze srdce. Proč jsem se vlastně bála, že to neřekne? Kdyby do mě nebyl zamilovaný, nebyl by náš první sex tak nádherný, plný emocí.

Přitáhl si mě blíž k jeho tělu a já zavřela oči. On je ten pravý. Harry. Harry Styles.

THIS IS A GAMEKde žijí příběhy. Začni objevovat