7 dalis

1.2K 101 3
                                    

*Jack's P.O.V*

-Kažkas artėja! - sušaukė vienas iš berniokų. Visi greita nulėkėm pažiūrėti. Iš pradžių nieko nesimatė, tik didelės uolos atmušančios bangas, bet po kelių minučių iš už jų pasirodė didelis laivas. Mažesnis nei mūsų, bet tikrai didelis.
-Tai valdovo laivas! Karalystės valdovo laivas!!! - rėkė tas pats berniokas išsigandusiu balsu.
-Greičiau keiskite vėliavą ir aprangą, turime atrodyti lyg paprasti jūreiviai! - staigiai aurimtėjęs pradėjo vadovauti Tomas. Aš ir pats buvau piratas, bet aš apsieidavau plėšdamas mažas valteles, O Tomas... Jis keletą kartų ir valdovo laivus buvo apvogęs... suprantu kodėl dabar bėgs slėptis...
-Jackai, vesk Amandą ir Liam į mano kajutę! - dar norėjau kažką sakyti, bet Tomas mane pertraukė: -DABAR!!! - surėkė jis ir aš nieko nelaukdamas paėmiau Amandą ir Liam ir nubėgau į Tomo kajutę. Akivaizdu, kad jam ant manęs ar juo labiau Amandos nusipjauti, bet dėl Liam jis padarys viską. Prieš įbėgdamas į kajutę dar girdėjau Tomo vadovaujantį balsą. Įbėgęs į vidų staigiai uždariau duris ir atsisukau į stalą. Tikėjausi, kad jis bus tuščias, bet deja. Prie stalo stovėjo vyras kuris akivaizdžiai buvo vienas iš valdovo pasiuntinių. Po velnių, kaip jis čia atsidūrė?! Pabandžiau atidaryti kajutės duris, bet jos buvo užrakintos. Ji gal koks raganius?!
-Nesistenk, vistiek nepabėgsi, - ramiu balsu ištarė raganius.
-Kas tu, kaip čia patekai ir ko tau reikia? - paklausiu tvirtu balsu.
-Aš - Džiulijanas, karaliaus pasiuntinys, patekau čia taip pat kaip ir tu, ir man reikia vaiko.
-Na... supranti, aš ne moteris ir... na žinai...
-Ne ta prasme! - šiek tiek susinervinęs atsako Džiu... koks ten jo vardas?
-Tai kokia? - ramiu balsu atsakau ir pradedu lėtai artėti prie stalo.
-Man reikia vaiko praminto velniu, ir aš žinau, kad tu jį turi, todėl atiduok gražiuoju ir aš iš čia išsineždinsiu, arba pasiimsiu vaiką bloguoju kartu paimdamas ir tave. - atsakė vyras palinkdamas į priekį link manęs. Aš greitai mečiausi į dešinę pusę prie spintos, nes pamačiau ten kaiką ko man reikia. Aiškiai susinervinęs Dži kažkoks pradėjo artintis prie manęs. Aš greitai pasodinau Liam ant žemės ir ištiesiau Amandą tam raganiui.
-Na, aš mirties nenoriu... - atsidusau. Ponas D apsidžiaugęs ištiesė rankas į Amandą ir..

Tom's P.O.V

Nejaukiai jaučiausi su jūreivio kostiumu, bet ką padarysi... Mūsų laivas tikrai neatrodė kaip paprastų jūreivių. Pernelyg didelis ir grėsmingas. Galbūt todėl valdovo laivas sustojo šalia mūsiškio. Po kelių minučių keletas karių ir kažkoks kaip įtariu generolas jau stovėjo mūsų laive.
-Kuo galėtume padėti? - kuo malonesniu balsu paklausiau.
-Mes tik norime apžiūrėti jūsų laivą, nes vyksta patikra. - man nepatiko, kaip jo žvilgsnis lakstė nuo manęs iki kapitono kajutės ir atgal.
-Gal būtų galima patikrinti kapitono kajutę? - paklausė jis maloniai.
-Am... taip, žinoma. - išsprūdo man iš burnos. Po velnių, kodėl aš tai pasakiau? Dabar jau galas. Jis pradėjo eiti link kajutės durų kai staiga...

Prarasta [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now