××27××

55 7 0
                                    

Eve geldiğimde herkes uyumuştu. Sessizce odama geçip kıyafetlerimi çıkarttım. Banyoya girip sıcak suyu açtım. Vişneli duş jelimi,kesemi ve şampuanımı yanıma alıp kendimi sıcak suyun kollarına bıraktım.
♡♥♥♡♥♥♥♡♡♥♥

Yinee alarm. Senden nefret ediyorum alarm. O iğrenç sesin kulaklarımı bozuyor alarmm. Her neyse yatağımdan zorlada olsa kalkmayı başarabilmiştim. Banyoya ilerleyip rutin işlerimi hallettikten sonra tekrar odama geçtim. Amerikan bayraklı kot şortumu giydim.

 Amerikan bayraklı kot şortumu giydim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oldukça kısaydı. Üstüme göbek üstü salaş bir beyaz t-shirt geçirdim. Beyaz converselerle tamamdım. Eyeliner,rimel,ruj ve bb kremimi sürdükten sonra odadan çıktım. Diğerleride hazırlanmış mutfakta beni bekliyordu. Hızla mutfağa dalıp ağzıma birkaç şey attım. Salatalık,zeytin vs. Vs.
Hepbirlikte evden çıktık. Karşımızdaki manzara hepimizi şoka sokmaya yetmişti. Karşımızdaki evde savaşlarmı oturuyormuş yanii. Belinay bizi gördüğünde biraz geri çekilip yalının arkasına saklandı. Salak şey. "Siz burdamı oturuyorsunuz" diyen buğraya baktım. ve olumlu anlamda kafamı salladım. Savaş ufakça sırıtıyordu. Gerçektende komikti. Kahkaha atabilirdim ama ortam ciddiydi sjsjs. Arda kutay ve umut karşı tarafa sinirli sinirli bakarken ben önlerine geçip "hadi gidiyoruz!" Diye çıkıştım ve ekibi toplayıp siteden çıktım. Bir yandan karşılıklı oturduğumuza seviniyordum. Bir yandanda yalının yüzünü görmek dahi istemiyordum. Okula geldiğimizde savaşlar arkamızdan girmişti. Gözler bize döndüğünde herkes parmakla gösterip hakkımızda konuşuyordu. Bir kızın arkamdan "orospu işte nolucak" demesiyle derin bir nefes alıp arkama döndüm. Çakımı çıkartıp kızın yanına ilerledim. Sanırım hiç korkusu olmayan gerizekalı aptalın tekiydi! Yanına vardığımda çakımın küçük düğmesine basıp çakımı açtım. Birazdaha yaklaşıp çakımı karın bölgesine götürdüm. Kulağına fısıldayarak "1!2!3!" Dedim ve hızla karnına sokup çıkardım. Kızın çığlıkları bütün bahçeyi doldurmuştu. Herkes korkuyla bana bakarken ben çakımdaki kanları üzerime siliyordum. Savaşlar ve benimkiler yani(arda,eylül,banu,umut ve korkut) bana bakıp yanıma geldiler. Azar yiyeceğimi bildiğim için hızla arkaya doğru koştum. Her zaman oturduğum banka tekrardan oturdum. Yanıma doğru yaklaşan cemi görünce korkutun bana neler yaptığını bildiğini düşündüm ve ağzından laf alıcaktım hehehe. Yanıma oturduğunda "naber cem " dedim sevecenlikle. Sonuçta laf aricam cilveli olmak lazım. "İyi senden" dedi ama üzgündü. Nolmuştu acaba bana dönüp hızlı kelimelerle "eylülü seviyorum" dedi. Olayın şokunu atlatamamışken yanımdan hızlıca uçup gitmişti. Acaba eylüle söylemelimiydim? Yani söylememi istermiydi cem? Uff...

Arkadaşlar umarım beğenmişsinizdir. Yani umarım... vote ve yorum unutmayınız. Sizleri seviyorum gelecek bölümde görüşmek üzeree...

SARI PSİKOPATWhere stories live. Discover now