××6××

60 5 0
                                    

Günü acısıyla tatlısıyla bitirip evimize gidiyorduk. Eylül kutayın koluna bende ardayla umutun arsında ikisininde koluna girmiş vaziyetteydik. Hepsinin yüzünden bende dahil düşen bin parça. Bu geldiğimiz yeni okulda hiç değer görmüyoduk. Eski gittiğimiz okulda herkes bizden korkar saygı duyardı. Eve girdiğimizde eylül telefona bakarak bağırdı. "Kızıaaam ünlü olmuşuz lann bidakika sen... bulut sen belinayın saçlarınımı kestin lan!" Olumlu anlamda kafamı sallayıp herkezin gülücüklere boğulduğunu biliyordum. Kapının tıktık seaiyle hepimiz irkilip ben kapıya doğru koştum. Ahhh kapıcı hüsniye teyzeymiş çöpü verip kapıyı kapattım. Telefonuma gelen mesaj sesiyle irkildim.

05********

-tanıdın mı?

Ben

-kimsin uzatmadan söyle yoksa seni bulur liğme liğme ederim.!!

05*******

-uuu zorlu. Zorlu severim. Ben yalın tanımış olman gerekiyor.

Tabii ya savaşların grubundakii. Eylülü çağırıp odaya geçtik. Ona mesajı gösterdim kendi kendine "vay şerefsiz" gibi sövmeye başladı. Erkekler odaya aniden girip "biz çıkıyoz" dediler. Onayladıktan sonra eylülle bizde çıkma kararı aldık. Siyah yırtık şortumun üzerine FUCK yazılı kıza t-sihirtimi giydim. Yuvarlak ayna gözlüklerimi takıp ayağıma adidas süperstarlarımı geçirdim. Makyaj yapıp koyu bordo rujumu sürdüm. Eylülde muhteşem olmuştu. Giydiği pantolon onu uzun gösteriyordu. Telefonlarımızı alıp evden çıktık. Starbucks 'a gelip white chucklet moka alıp bir masaya yerleştik. Eylül durmadan elindeki bardakla fotoğraf çekilirken bense telefonda eylülün instagrama ve facebooka attığı fotoğrafları beğeniyordum. Kafamı kaldırıp kapıya baktığımda bir grup sarışın bize doğru geliyordu. Tabi içlerinde belinay da vardı. Kavga istediği kesin belliydi. Eylülünde gözleri oraya kaydı. İkimizde ceplerimizden siyah çakılarımızı çıkartıp küçük düğmelerine bastık onlara doğru ilerlerken çoğu kaçmıştı.
Belinayla aramızda bir adım kaldı."kaşınıyorsun!" Dedim alayla gülerek"hadi kızlar"dedi. Arkasındaki sarışınlara bir göz atıp tehtit ediyormuşçasına gözlerimi diktim. Kimse kıpırdamıyordu bile. "Boşalt burayı!" Diye bağırdım belinayı saçından tutarken diğer sarışınların çıtı bile çıkmadı. Çakımı alıp kollarında gezdirirken batırıp çıkartıyordum. Bunu defalarca yaptığımda kızın çığlıkları kulağımda yankılanıyordu. İçeriye savaş ve ekibi girdi. Sonrada bizimkiler bizi ayırıp kendi taraflarına çekti. Herkesin gözünün önünde kendime bir kaç çizik attım. Sonra arda elimden çakıyı çektiğinde "yeter kızım bırak şunu" diye bağırdı. Savaş ve ekibi sininirle ve korkmuşçasına bize bakıyorlardı. Arda ve savaş birbirlerine bir adım atarak sinirle birbirlerine baktılar. Sonra ben bizimkileri toplayıp kafeden çıktım. Kutay umut ve arda soru sorup durdular. Ahh başım ağrıyor numarası yapıp onları susturdum ve yolumuza devam ettik...

YORUM VE VOTE OLMASSA BÖLÜMLER UZUN ARALIKLARLA GELECEK...

SARI PSİKOPATOù les histoires vivent. Découvrez maintenant