××23××

52 7 0
                                    

Biraz yürüdükden sonra okulun önünden karşıya geçip siteyi bulduk. Siteden içeri girip asansör e tekrardan doluştuk. Evimizin yanında olan asansörden inip çantamdaki anahtarı çıkarıp kapı kilidinin bulunduğu yere sokup üç kere çevirdim. Kapı açıldığında herkezin gözleri beyazlaştı. Daire daha önce hiç kimse tarafından alınmamış yani ilk biz kullanıcaz evi. Herkesin gözleri kamaşmıştı. İçeri girip odaları ayırdık. Banıyla umut bir odada. Diğerlerimizde tek ayrı odalarda kalıcaktık. Ayrı oda fikri çok hoş geliyordu. Bu sayede kendime ait bir kum torbam olabilirdi. Sinirlendiğimde vurup dururdum. Benim odamın küçük bir balkonuda vardı. Kum torbasını balkona koyabilirdim. İyiki almışım bu evi. Herkes çok beğendi. Evden çıkıp sahile doğru yürüdük. Sonra telefonum yine öttü. Arayan annemdi.

+efendim anne noldu?

-kızım hazırmısın bir saat sonra aşağı in araba seni alıcak.

+hiii ben onu unuttum. Tamam anne ben şimdi hazırlanıyorum.

-nasıl unutursun çabuk hazırlan.

+dıt dıt dıt...

Annemin yüzüne kapatmıştım. "Çocuklar annem gelio bi davet vardı ben eve gidiyorum hazırlanıcam sizde sonra eve gidip eşyaları toplayın" diyerek eve hızla hücum ettim. Saçlarımı dümdüz yapıp aşağıdaki redimde olanları giydim.

 Saçlarımı dümdüz yapıp aşağıdaki redimde olanları giydim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Boy aynasından kendime bakıp hızla aşağı indim. Önümdeki siyah lüx arabaya binip telefonumla anneme mesaj attım.

+anne bu adam nereye götürüyo beni?
Yazdım. Adam dikiz aynasından bakıp tekrar yoluna döndü. Telefonumun ıslık sesi öttüğünde telefonumun kilidini açıp annemden gelen mesaja göz attım.

-kızım adam şuan benim yanımda daha gelmediki.

+anne sanırım yanlış arabaya bindim.

Adama dikiz aynasından bakıp "nereye götürüyorsun beni?"dedim. Ukalaca sesimden sonra konuştu. "Gidince görürsünüz küçük hanım" dedi. Bana küçük hanım küçük hanım bana. Sen görürsün"indir beni inmek istiyorum indir!" Dedim. Küçük bir kahkaha atıp yoluna devam etti. Telefonumu alıp hızla ardayı aradım

+arda yardım et arda kaçırıyorlar beni ardaa!

-nerdesin bulut nerdesiniz?

Adam durup arkasına dönmesiyle telefonumu alması ve kapatıp yere atması bir oldu. Arkadan adama yumruklarımı geçirmeye başladı. Arkamdan pamuk burnuma yerleştirildi. Nefes almamaya çalıştım. Lanet olsun!

Okunma sayısı vote ve yorum istiyorummm...♡♥♥♡

SARI PSİKOPATWhere stories live. Discover now