××9××

61 6 0
                                    

Okulun en dışına çıktığımızda bir taksi durdurup bindik. Taksilerin klasik sorusu"nereye abla" önümüze serildi. Eylül hiç tanımadığım bir adres söyleyerek arkasına yaslandı. Bende instagramda fotoğraflarıma gelen yorumlara bakıyordum. Taksicinin "bitti" sesi ikimizide dikleştirdi. Parayı ödedikten sonra geldiğimiz yere bir göz gezdirdim. İştişamlı bir mağazanın önüne gelmiştik. "Napıcaz burda" dediğimde yüzünde güller açıyordu. "Alışveriş yapıcaz burası annemin dükkanı ne istersek alabileceğimizi söyledi" deyince beni kolumdan tutup içeri attı.

♡♡♥♥♡♥♥♥♥♥♡♡

Sonunda alışverişimiz bitmişti. Bildiğiniz dükkanı toplayıp gelmiştik eve. Bizimkilerde okuldan gelmiş yemek yapmışlardı. Eylül "bari zehirlenmesek" deyip kahkaha atmıştık sadece ben ve eylül. Umut"hıhı çok komikti söyleyin şimdi bakalım nerdeydiniz" dedi hesap sorarcasına. Eylül söze atladı"alışverişdeydik " deyince erkekler küçük bir kahkaha attı. Nesi komiktiki bunun???

Yemekler iyi olmuştu yabi en azından zehirlenmemiştik. Herkes salonda telefonlarıyla uğraşırken kutay televizyon izliyordu. Eylülde sosyal medyalara fotoğraf yüklüyordu. Herkez eylülün sesiyle irkildi bende dahil. Tiz bir çığlık atarak arkasından"kızım bulut biri senin fotoğraflarını çekip paylaşmış" hepimiz endişeyle telefonun başına sarıldık. Eylülde fotoğrafların içine kadar giriyordu. Erkekler sinirden delirmiş bağırıp çağırıyorlardı. Kim olabilir kim olabilir?? Diye düşünürken aklıma yalın geldi. Odaya geçip numarasını aradım bir kaç dıt dıt tan sonra telefon açıldı.

+Alo yalın konuşmamız gerek fotoğraflarımı sen mi paylaştın?

-heh gördüğüne sevindim...

+ya sen ... sen ne at kafalı şerefsiz domuz piç herifin tekisin yaa...

-aaa olmadı böyle hiç yakışıyormu istiyosan yarın yüz yüze konuşabiliriz...

+fotoğrafları silceksen ancak

-peki yarın okuldan sonra...

-tamam.

Deyip yüzüne kapattım. Şerefsiz adi pis köpek...

SARI PSİKOPATWhere stories live. Discover now