××14××

55 6 0
                                    

MULTİMEDİA-BANU

sınıfa gelip gözlerimle umutu aradım. En arkadaki camdan sarkıyordu. Beni farketmemişti bile. Sessiz ve fısıltı gibi çıkan sesimle "çıkıyorsunuz" dedim. Hızla bana dönüp"ciddi misin?" Demişti. Olumlu anlamda kafa salladığımda camdan inip beni kucağına alıp döndürmüştü. Sınıftaki gözler bize dönünce kucağından indirmişti. Çok sıkıcı çünkü şuan acayip utanan bir banuyla karşı karşıya kalmıştı. "Iyk miğdem bulandı" gibi sesler çıkarıp sınıftan dışarıya adımımı attım. Sonra koridorun sonunda durup ve el sallayıp gelmemi işaret eden bir adet cem gördüm. Sallana sallana yürüyüp yanına vardım. Yanında bir kaç erkek vardı. Gözler bana dönmüştü. "Naber?" Dedi cem. Sahte bir sırıtış yollayıp"iyi" diyebilmiştim. "Tanıştırim bunlar korkut,eren,poyraz" deyince gözlerim korkutu buldu. Bu o olamazdı. O olamazdı çünkü korkut bu kadar yakışıklı değildi. Korkut elini uzattığında elini sıkıp sırıtışımı yolladım.

♡♥♡♥♥♡♡♥♡♡

Salakça olan fizik dersinide bitirip evimize yol aldık. Arda bana kollarını atıp sımsıkıca sarıldı. Kokusunu içime çekip derin bir nefes aldım. "Umut nerde?" Diye sordum. Kutay arkasına dönüp"salak kendine sevgili yapmış onla buluşcakmış" dedi alayla. İlk buluşma özeldir... eşsizdir... dayanılmazdır. Umarım bu duyguları bir gün bende tadarım. Eve geldiğimizde tek tek ayakkabılarımızı çıkarıp içeri geçtik. Hepimiz kendimizi koltuklara bırakarak sustuk. Sadece sustuk. Herkesin bende dahil yüzümüzde sırıtış vardı. Bugün belkide ilk defa mutlu olmuştuk. Hepimiz. "Ben yatıyorum gençler" dedi eylül ayağı kalkıp. Diğerleride arkasından gidip yatmışlardı. Benim hem uykum yoktu hemde umutu bekliyordum. Telefonumun ıslık sesiyle telefonuma uzandım. Mesaj umuttandı.

SİZİN ODA ARTIK ÜÇ KİŞİLİK YER HAZIRLA ARTIK BANUDA BİZİMLE YAŞAYACAK...

yazıyordu. Yani benim için sıkıntı olmazdı. Banu iyi kız problem olcağını düşünmüyorum. Aradan yarım saat geçti. Kapı sesiyle yerimden fırlayıp kapıya yöneldim. Karşımda bir adet banu ve umutu görmemle dahada büyük sırıttım. İçeri davet edip banunun elindeki bavulları odaya koydum. İçeri girip sessizliğin bozulmasını bekledim. Umut kaş göz yaparak gitmemi istiyordu. Sonunda jetonum düştüğünde hızla kalkıp lafa girdim"ben yatıyorum. Umut sende banuya odayı gösterirsin" diyerek odaya ilerledim...

Beğenmişsinizdir umarım yorumlarınızı bekliyorumm...

SARI PSİKOPATWhere stories live. Discover now