Jak to všechno vůbec začalo ✔️

7.6K 348 9
                                    

Teší mě, jsem Lena, jedna z řad ruských postrachů a nejnebezpečnějších zbraní pod sluncem (a jednu již moc dobře znáte, má označení jako Black Widow). Že je to divné? Nemyslím si.

Pro ty, co nejsou zasvěceni do tajů tohoto světa, to kapku osvětlím; již od mala jsem žila v Rudé Komnatě. Ano, blbější název to už mít nemohlo. Našli mě v uzlíčku kožešin před hlavními dveřmi. Bez vzkazu, bez živáčka. Ochotně se mě ujali (Samozřejmě že ochotně, ne každý den se jim na prahu povaluje opuštěné děcko).

Žádné dětství jsem neměla, od malička se mnou zacházeli jako s každou druhou, nehledě na to, jak jsme se navzájem s děvčaty mezi sebou chovali. Komnata by se dala přirovnat ke smečce. Já se bohužel stala po většinu času terčem dobírání a šikany, přesto Rudá Komnata zůstávala stále mým drahocenným domovem. Svého otce ani matku jsem nikdy nepoznala, vím pouze to, že nemám čistou ruskou krev. Za to mě neustále mlátili silnější vrstevnice a lektorka nad tím pouze smutně kroutila hlavou. Mrzelo mě to, protože byla pro mě něco jako máma. Nerada jsem ji viděla zklamanou, přišlo mi, že věděla, že mám na víc. A tak jsem se rozhodla s tím něco udělat...
Mým palivem se často stával vztek z šikanování smíchaný společně s touhou pomsty. Po nocích jsem na tajňačku trénovala, vybudovala si výbornou kondičku a vypracovala veškeré svalstvo. Už ze mě nebylo to ubohé, slabé vyžlátko.
Během jednoho boje se mi podařilo zabít svojí rivalku a tím si získat respekt jak ostatních, tak i hlavně naší ředitelky. Ta ke konci výcviku vždy vybírala pár vyvolených, které konají Závěrečnou zkoušku. A já jednoho dne patřila mezi ně...

Když už se zdálo všechno růžové, stalo se to, co si nikdo nikdy nepřeje. Aniž bych cokoliv tušila, jsem uprostřed zkouškové mise zničehonic zkolabovala a po hospitalizaci mi diagnostikovali poměrně vzácnou, nevyléčitelnou nemoc, která mě zabíjela pomalu a bolestně.
Jedna z horších nemocí, co kdy existují. Myslela jsem si, že mám po kariéře, ale pak přišel po pár dnech zvláštní dopis v otrhané obálce s nespočtem známek, většina středoevropské, se vzkazem, že byl objeven nový způsob léčby, různých těžkých i vzácných, dosud neléčitelných chorob. Jen hledají zkušební králíky.
A já za každou cenu musela být jednou z nich. Vůbec mi to tehdy nepřišlo divné, hlavní prioritou bylo se uzdravit.

Jediné, co jsem musela provést, byl převoz mě samotné až kamsi do Německa...
______________________________________
Na začátek dobré ne?

🐲B.D 🐲

14.9. 2021 aktualizace:
Informace pro všechny, kteří knihu právě objevili; byla napsaná (až do konce) ještě před příchodem Thora: Ragnarok, Infinity a Endgame do kin.
Takže pokud chcete někdo něco namítnout či vytknout, že je to špatně, berte nejprve prosím ohled kdy to bylo psáno. (a neberte tuto zprávu jinak špatně) :)

Užijte si můj příběh! 🖤

Dragon- One of Avengers (UPRAVUJEME)Kde žijí příběhy. Začni objevovat