Legenda strigoiului de la discoteca

432 21 0
                                    

  Doi prieteni buni, tineri de la tara, pleaca în discoteca in satul vecin, sa ajunga acolo, traverseaza o mica padurice, unul dintre ei abia casatorit, danseaza in gluma cu 'iubita" celuilalt facandu-i în ciuda. Datorita aburilor bauturii, acesta din urma ii pastreaza ranchiuna si-si promite in gand ca la intoarcerea acasa "sa-l faca sa plateasca". Trecand prin mica padurice la întoarcere "ranchiunosul" profita si-l injunghie pe prieten, lasandu-l acolo în agonie iar corpul este descoperit a doua zi rece si este ingropat in cimitirul satului dupa datina.
Proaspata sotie insarcinata deja plange si poarta doliu 6 saptamani ca de obicei, dar la aproape o luna dupa intamplare, intr-o seara tarziu, pe cand femeia se pregatea sa se culce, usa casei se da de perete si omul ei intra catranit si se aseaza la masa sa manance! Aceasta intepenita de groaza, ramane impietrita, el o priveste si-i zice suparat: "Ce stai asa intepenita ?! Vino si pune-mi sa mananc caci vin prin frig de la discoteca si mi-e tare foame!
A doua zi omul iese din curte sa dea binete unui vecin ce tocmai trecea strada si-l vede si pe acesta ca o ia la sanatoasa!
Se întoarce in casa si incearca sa scoata ceva, dar nevasta a ramas muta si alba ca varul!
Cu chiu cu vai omul intelege ca el este mort!
Ingrozitoare realitate de care se convinge abia cand sotia il duce la cimitir si-i arata mormantul sau!
De atunci omul nu mai iese din casa, inchis in el, lucreaza cosuri de nuiele pe care sotia lui le duce si le vinde la targ duminica pentru a castiga banii de toate zilele.
Copilul lui se naste si toata lumea il striga "fiul strigoiului"!  

Legende Horror de peste totTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang