Part 10

1.4K 74 0
                                    

"Lauren, posuň se trochu..potřebuju na záchod." zatřásla se mnou jemně Camila. Trochu jsem se posunula, aby mohla vstát a dál jsem pokračovala ve spánku.
Ucítila jsem dotyk na tváři. Pootevřela jsem oči a uviděla Camilu, jak mě hladí. Chvíli jsem si ten pocit užívala, ale potom jsem otevřela oči úplně. Všimla jsem si, že je na stole položený tác s miskou a hrnkem.
"Udělala jsem ti snídani." usmála se pyšně Camila a podávala mi tác. Sedla jsem si a podívala se, co mi vůbec přinesla.
"Cereálie? Jsi opravdu dobrej kuchař Camz." provokovala jsem ji úsměvem. Takhle bych se nejradši probouzela každý den.
"Tak já to klidně zase odnesu." urazila se. Vypadala u toho opravdu roztomile.
"Notaak..snad se hned nebudeš urážet." cvrnkla jsem ji s úsměvem do tváře. Camila mi sebrala tác z rukou, položila ho na stůl a s ďábelským úsměvem se ke mně blížila.
"Co to-" Než jsem stačila doříct to, co jsem chtěla, skočila na mě a začala mě lechtat.
"Prosím..dost." svíjela jsem se pod ní a snažila se ji od sebe odstrčit.
"Co za to?" zeptala se, ale s lechtáním nepřestávala.
"Cokoliv." odpověděla jsem, protože v tu chvíli bych jí opravdu slíbila všechno, jen aby toho nechala.
"Cokoliv?" zvedla obočí a přestala. Jen jsem přikývla. Až teď jsem si všimla, že na mě sedí..jen v kalhotkách a velkém triku, které mi bylo až moc povědomé, takže hádám, že mi ho ukradla. Nemůžu říct, že to se mnou nic nedělalo.
"Polib mě." usmála se vítězoslavně, když zopakovala svůj včerejší požadavek. Její přání mě opravdu překvapilo, protože byla střízlivá. Podívala jsem se jí do očí a když jsem si byla jistá, že to myslí vážně, přitáhla jsem si ji za triko do něžného polibku. Párkrát jsem se otřela o její jemné rty a chtěla jsem se odtáhnout. Ona si mě však přitáhla zpátky.
"Ještě chvíli." zamumlala a znovu spojila naše rty, tentokrát o něco naléhavěji. Po chvíli jsem ucítila, že se snaží zapojit i jazyk. Byla jsem překvapená a trochu nervózní, protože takhle daleko to nedošlo, ani když byla opilá, ale neprotestovala jsem. Jemně se svým jazykem otírala o ten můj. Bylo to naprosto perfektní. Pomalu jsem rukou zajela pod její triko a hladila jsem jí záda. Už jsem jí to triko chtěla sundat, když nás najedno vyrušil zvuk ode dveří.
"Příště se zamkněte." zakřičela Dinah a zmizela. Zmateně jsme se na sebe s Camilou dívaly. Snažila jsem se zklidnit svůj dech a taky srdce, které splašeně bušilo, jako kdybych zrovna uběhla maraton. Camz ze mně slezla, ale nepřestávala se na mě dívat. Chtěla jsem se jí zeptat, co se stalo, ale to mi znemožnily její rty, které se ještě jednou přitiskly na ty moje. Byla to jen malá pusa, ale i tak jsem z toho byla totálně mimo.
"Ehm..asi jim to budeme muset nějak rozumně vysvětlit. Asi to vypadalo..že se na něco chystáme." usmála se nervózně Camila.
"Nechala jsem se unést okamžikem. Promiň." usmála jsem se nevinně.
"Vůbec mi to nevadilo." zamumlala a když jí došlo, že jsem to nejspíš slyšela, začala se červenat.
"Já vím, že jsem neodolatelná." mrkla jsem na ni, ale potom jsem zvážněla.
"Jak to mezi náma bude? Myslím tím..znamenala pro tebe dnešní noc něco víc, nebo na to zapomeneme?" chytla jsem ji za ruku a hrála si s jejími prsty.
"Chtěla bych s tebou být." řekla Camila rozhodně a malinko se usmála.
"To já z tebou taky Camzi, jen to musím nějak vyřešit se Sam. Sice spolu oficiálně nechodíme, ale stejně jí to ublíží." povzdechla jsem si. Při zmíňce jejího jména jsme cítila, jak se Camila najednou napjala. Asi musí hodně žárlit. Při té myšlence jsem se ušklíbla. Líbila se mi žárlivá Camila.
"Dobře, zajdeš za ní?" snažila se dělat, jako že je jí to jedno.
"Zajdu. Bylo by ode mně hnusný, řešit to přes telefon." přikývla jsem.
"Ale nemusíš žárlit." mrkla jsem na ni a dala jí pusu na tvář.
"Nežárlím." zamumlala naštvaně.
"Ne?"
"Možná trochu." přiznala konečně. Vítězně jsem se usmála.
"Měly bychom to nějak oznámit holkám, i když už to asi ví od Dinah." rozhodla jsem a táhla ji za ruku z postele. Propletla jsem si s ní prsty a vedla ji za sebou do obýváku.
"Naše dvě hrdličky konečně přišly! Ale chválím vás, že jste dokázaly být potichu." zakřičela Dinah hned jak nás uviděla.
"Nedělaly jsem to, co si myslíš, že jsme dělaly." vyplázla na ni Camz jazyk.
"No když jsem šla okolo, byla jsi už skoro bez trika, takže ti asi úplně nevěřím." provokovala Dinah dál.
"Nech už je na pokoji." hodila po ní se smíchem polštář Mani.
"Nechcete nám trochu objasnit situaci?" zeptala se s úsměvem Ally.
"Zrovna jsme se na to chystaly." přikývla Camila. Sedla jsem si vedle Ally a Camz jsem stáhla na svůj klín. Ta se jen usmála a opřela se o můj hrudník, zatímco já jsem ji objala a ruce si položila na jeji břicho.
"Nebuďte tak sladký a radši mluvte." šťouchla do nás Dinah. Camila se na mě otočila a pohledem mi naznačila, abych začala. Pověděla jsem jim všechno a když jsem skočila, zavládlo krátké ticho, které nakonec přerušila Normani.
"Takže jste teď jako spolu?" vypískla nadšeně. Opět jsme se na sebe s Camilou podívaly a témeř současně přikývly na souhlas. Když jsme se všechny konečně uklidnily, vzpomněla jsem si, že se musím domluvit se Sam, kdy se sejdeme. Vytáhla jsem mobil a napsala jí rychlou smsku.
Lauren (11:40)
Ahoj Sam, mohly bychom se dneska večer sejít? Musím si s tebou promluvit.

Odpověď mi přišla okamžitě.
Sam (11:42)
Jasně. Tak v šest na pláži? Budu se těšit :)"

Když jsem zvedla pohled od mobilu, všimla jsem si, že mě Camila zamračeně sleduje. Přišla jsem k ní a objala ji.
"Notak zlato, klid." zašeptala jsem jí do ucha a dala jí malou pusu na krk. Když jsem se od ní trochu odtáhla, konečně jsem na její tváři viděla úsměv. S Camilou jsme se rozhodly uvařit oběd a poté jsme se vydaly na pláž, kde jsme s mojí brunetkou dělaly blbosti ve vodě. Když jsme odpočívaly na dece, napadlo mě, že bych měla zkontrolovat čas. Když jsem z tašky vylovila mobil, zjistila jsi, že už mám jen 20 minut. Hodila jsem na sebe oblečení i když jsem ještě pořád byla mokrá (a nejspíš ještě dlouho budu, když mám možnost pozorovat Camilino krásné tělo :)) ) a začala se pomalu chystat.
"Musím jít zlato. Budu se snažit vyřídit to co nejrychleji." rozloučila jsem se s Camilou.
"Dobře." povzdechla si a dlouze mě políbila. Naposledy jsem ji pohladila a mířila k místu, kde jsem měla mít sraz se Samanthou.

Jsem rychlá no :D

Let Me Love You // CAMREN [girlxgirl]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora