Part 2

1.4K 82 0
                                    

Děkuju, že si aspoň někdo přečetl první část :) jinak mám  rozepsánou další Camren povídku a byla bych moc ráda, kdyby jste se na ni podívali. Jmenuje se Don't Touch Me a dneska jsem přidala první část. Snad se bude líbit :) to je asi všechno, co jsem vám chtěla říct, užijte si díl :)

Ráno jsem se probudila dříve než obvykle. Když jsem pohlédla na hodiny, které visely nad dveřmi, zjistila jsem, že je teprve půl sedmé. Chtěla jsem se ještě chvíli prospat, ale najednou jsem si uvědomila, že mě objímají něčí ruce. Podívala jsem se vedle sebe a uviděla Camilu. Povzdechla jsem si. Vypadala tak roztomile a já jsem najednou měla strašnou chuť ji políbit. Nejspíš bych měla co nejrychleji vstát, protože z její blízkosti čím dál, tím víc blázním. Nakonec jsem se však rozhodla, užít si ještě pár minut v jejím objetí. Co nejvíc jsem se na ni natiskla a moje ruka začala automaticky  hladit její tmavé, dlouhé vlasy, které tolik miluji. Když jsem se na ni dívala, úplně jsem přestala vnímat čas. Když se mi po nějaké době podařilo odtrhnout od ní pohled a zkontrolovat hodiny, překvapilo mě, že už je témeř osm, protože mi to všechno přišlo jako deset minut. Neochotně jsem se začala osvobozovat z jejího sevření. Nakonec se mi to povedlo, ale byl to boj. Ještě než jsem odešla, lehce jsem ji políbila na čelo. V tu chvíli se zavrtěla a mně se málem zastavilo srdce. Nevím jak bych jí vysvětlila, proč ji líbám. Naštěstí však jenom něco nesrozumitelného zamumlala a spala dál.
Pomalu jsem se ploužila do koupelny, kde jsem si dala rychlou sprchu a trochu jsem se upravila, abych nevypadala jako mrtvola. To se mi úplně nepodařilo, protože jsem toho opravdu moc nenaspala, ale bylo to lepší než předtím. Když jsem vycházela ze dveří, narazila jsem do Ally.
"Vypadaly jste vážně roztomile" zasmála se, když kolem mě procházela. Nic jsem jí neodpověděla a radši jsem rychle sklopila pohled, protože jsem cítila, jak se začínám červenat. Sešla jsem schody a zamířila do kuchyně. Měla jsem hlad, protože jsem od začátku včerejšího koncertu nic nejedla. Nakonec jsem se spokojila s jahodovým jogurtem, protože jsem nic lepšího nenašla. Šla jsem do obýváku, kde jsem měla v plánu sednout si na gauč, ale to mi překazila Normani, která tam spokojeně chrápala. S povzdechnutím jsem se tedy posadila na zem a přemýšlela. Nemůžu dovolit, abych se zamilovala do své nejlepší kamarádky. Všechny holky ze skupiny mám ráda, ale ke Camile jsem vždycky měla nejblíž. Nemůžu ji milovat. I kdyby mě taky milovala, tak až by se o nás dozvěděl svět, hodně lidí by nás začalo nenávidět a to by Camila nezvládla. Je citlivá a různé hloupé nadávky nebo výhružky by si brala moc k srdci. Nemůžu jí ublížit a nemůžu zničit naše přátelství. Musím se odmilovat.
Z přemýšlení mě vyrušily Dinah s Ally, které přišly a rozhodly se, že vzbudí Normani. Ta začala nadávat a to všechno propuklo v polštářovou bitku. S úsměvem jsem je pozorovala.
"Holky, půjdu domů, musím začít balit." oznámila jsem jim, když se konečně trochu uklidnily.
"Nenene, zůstaneš na oběd." odpověděla mi nekompromisně Dinah. Nechtěla jsem se hádat a tak jsem nakonec poraženecky přikývla. Využila jsem toho, že Normani odešla do koupelny a přesunula jsem se na gauč. Pustila jsem televizi a odpočívala, mezitím co holky vařily a blbly v kuchyni. Zase jsem začala přemýšlet. Z toho mě však brzy vytrhla něčí ruka na mých zádech. Camila.
"Dělala jsem blbosti?" zeptala se mě tiše a nepřestávala mi hladit záda.
"Trošku" pousmála jsem se a i přesto, že mi to mozek zakazoval, užívala jsem si její dotyky.
"Bože, promiň, že jsem se chovala jako kráva a ty jsi mě musela hlídat" zaúpěla a opřela si hlavu o moje rameno.
"To je v pohodě Camz, zase tak zlý to nebylo." usmála jsem se na ni. Chtěla něco odpovědět, ale přerušila nás Ally, která nám přišla oznámit, že už je hotový oběd.

Let Me Love You // CAMREN [girlxgirl]Where stories live. Discover now