Part 1

2.3K 98 0
                                    

Ahoj všichni. Rozhodla jsem se, že začnu psát příběh o Camile a Lauren z Fifth Harmony. Bohužel o nich moc českých příběhů není, tak to chci trochu změnit :D Děkuju za případné hvězdičky nebo komentáře :) Snad se bude líbit.

Lauren's POV
"Konečně pauzaa" poskakovala kolem nás Camila po tom, co nám skončil náš poslední letošní koncert. Čekala nás teď dvouměsíční pauza, kterou jsme chtěly zčásti strávit všechny společně na dovolené v Karibiku.
" Jdeme ke mně. Letošní tour se musí oslavit" rozhodla nadšeně Dinah a my jsme všechny nadšeně souhlasily. 
* * *
"Už se nemůžu dočkat neděle!" vypískla mírně přiopile Camila, když dopíjela asi čtvrtou skleničku vína. Jakmile to dořekla, začala jsem uvažovat nad tím, co všechno si musím do neděle zabalit. Zítra musím začít, mám na to už jen dva dny. Z mého přemýšlení mě přerušila Camila, která se mě začala přemlouvat, abych si s ní šla zatancovat.
"Bože, jsi totálně opilá." řekla jsem jí, když mě chytla za ruku a táhla doprostřed místnosti. Ostatní holky už bláznivě tancovaly na písničku od Biebra. Byly na tom podobně jako Camila, takže jsem tady byla nejspíš jediná při smyslech. Stála jsem za Camilou, která se přede mnou vlnila. Když viděla, že jen bezradně stojím, položila si moje ruce na své boky. Při tom doteku jsem ztuhla. Měla jsem pro Camilu slabost a tohle mi v mém sebeovládání vážně moc nepomáhalo. Pomalu jsem se pohupovala do rytmu písničky a modlili se, aby už to skončilo.
"Holkyy..je čas jít spinkat!" zakřičela opilým hlasem Dinah. V tu chvíli jsem jí byla opravdu vděčná. Camila mě ale nepouštěla a tak jsem se s ní v zápřahu snažila dostat do volného pokoje a uložit ji do postele. Když se mi ji konečně podařilo dostat do pokoje, zůstala stát uprostřed místnosti a bez pohnutí zírala na postel. S povzdychem jsem k ní přišla a pomohla jí se svlíkáním těsných a určitě nepohodlných šatů. Camila se u toho celou dobu hihňala.
"To lechtá Laureeen" pištěla, když už jsem byla témeř hotová. Rozhodla jsem se ji ignorovat a pokračovala se svlíkáním silonek. Poté jsem přešla ke skříni a vytáhla z ní první triko, které jsem uviděla a hodila ho po Camile, která si konečně lehla do postele.
"Nechci triko, je mi teploo" řekla a opět se začala smát. Tohle bude sakra těžký. Být s ní v jedné posteli, když má jen spodní prádlo. Rychle jsem se převlékla a při tom jsem se rozhodla, že bude bezpečnější, když budu spát na zemi. Camila se ale po chvíli všimla, že je v posteli sama a začala protestovat.
"Bojím se tady sama a je mi smutno. Buď můj plyšák Lauren" přemlouvala mě. Jak jí mám odolat? Přesunula jsem se tedy na kraj postele a snažila se ležet tak, abych se jí nedotýkala.
"Potřebuju tě u sebe" zašeptala mi Camila do ucha, když se ke mně přitiskla a objala mě kolem pasu. Cítila jsem její horký dech a to mi způsobovalo husí kůži. Ještě víc jsem zpanikařila, když jsem na krku ucítila její rty. Byl to jen lehký polibek, ale stejně jsem se musela hodně snažit, abych nevzdychla.
"Camilo" zašeptala jsem. Čekala jsem, až něco řekne, ale jediné, co jsem tu noc ještě slyšela, bylo její pravidelné oddychování.

Let Me Love You // CAMREN [girlxgirl]Where stories live. Discover now