Six - He looks like an angel

75 8 1
                                    


Přešli jsme teda přes plnou jídelnu k jeho stolu, kde mi jako pravý gentleman odsunul židli a poté, co jsem si sedlá já si sedl i on naproti mně. Nevěděla jsem, co mám říkat. Jeho výraz upřený na talířek před ním mi prozrazoval o něm to samé. Seděli jsme tam takhle v tom trapném tichu asi 5 minut.

,,No, já si dojdu pro to jídlo..'' rozhodla jsem se prolomit to ticho a chystala se vstát ze židle, když mi jeho ruka zatlačila na rameno s tím, abych si sedla zpátky na židli.

,,Seď'' přikázal mi a odešel ke stolu s jídlem. Prohlížela jsem si ho zezadu. Jeho boty nebyly to, co by kluci normálně nosili, čímž mě ujistil o tom,  že rozhodně chce vyčnívat z davu. Jeho hubené nohy mi o něm prozradily nejen to, že bude nejspíš sportovní typ, ale i to, že je mu musí každá dívka závidět. Trochu jsem se zastyděla a překřížila jsem si nohy pod stolem. Zadek měl pevný, až se divim, že jsem si toho nevšimla dřív, vždyť ..je naprosto k nakousnutí a nejradši......Počkat, stop. Nad čim to proboha přemyšlim. Jsem královská dcera a ta takhle nepřemýšlí. Zadívala jsem se do prázdna a ani jsem si nevšimla toho, že Harry už e zpátky u stolu s tácem plným jídla. Trochu jsem si poposedla na židli a zadívala jsem se nechápavě na kopici jídla.

,,Nevěděl jsem, co máš ráda, tak jsem vzal od každýho něco'' oznámil mi a pokrčil rameny. Položil to přede mě a já si prohlížela všechno, co mi přinesl.

,,Děkuji moc, ale tohle nesním, ani kdybych to měla jíst celé léto'' zasmála jsem se a koukla na něj. Smál se se mnou a vypadal přitom naprosto božsky.

........

Potom, co jsem do sebe, společně s Harrym, naládovala víc jak půlku, jsme tam jen tak seděli a povídali si. Dozvěděla jsem se, že od 12 let bydlí tady v LA, ale že se narodil v Anglii v malé vesnici, která se jmenuje Holmes Chapell nebo tak nějak. Taky mi o sobě prozradil, že mu je 22 a že má starší sestru, která se jmenuje Gemma. Připadal mi fajn. Dost fajn, abych to upřesnila. Nestyděl se a toho si vážim, protože se všemi lidmi, s kterými jsem mluvila v Lichtenštejnsku a nebyli z rodiny, tak se mnou mluvili s úctou a styděli se říct cokoliv, co by se nehodilo, samozřejmě kromě Rose, ta říká, co má na jazyku. Ale se vší úctou Rose je strašně fajn, ale přeci jenom je to moje chůva a je jí něco kolem padesáti a já bych potřebovala někoho, aspoň v přibližném věku, jako jsem já.A on byl přesně to, co jsem hledala, akorát vypadal jako anděl, ale to mu přece nemůžu zazlívat.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 25, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Two Strangers H.SWhere stories live. Discover now