One - What about shopping, Rose?

314 30 5
                                    

,,V těchto šatech prostě do LA neodjedu, Rose!'' 

Už víc jak půl hodiny se snažim mojí chůvě vysvětlit, že Lichtenštejnsko je jíný než LA. Teda myslim si to, nikdy jsem tam nebyla, ale myslim si to, už jenom kvůli tomu, co slýchám v rádiu, když je různý předávání cen ,,Grammy''. Fakt je ten, že jsem to doopravdy jen slýchávám, rádio je v tomhle zámku asi nejvíc modernější zařízení. A co televize? Nebuďte směšný, to slovo tady nikdo nezná, proto si při slovech ,,Katy Perry dnes ve svých fialovo - černých třpytivých šatech oslnila celej sál'' musim  ty šaty na té  neznámé paní prostě jen představit.

,,Mirando, zlato, jsi z královské rodiny, nemůžeš chodit oblíkaná stejně jako ostatní holky v tvém věku'' začala mi vysvětlovat.

,,Rose, ale já si přeju, aspoň někdy zapadnout mezi ty obyčejné dívky v úzkých modrých džínech a volném tričku''  řekla jsem se slzami v očích.

,,Jsem tady zavřená, když už vyjdu do ulic, musim jít s ochrankou ve směšně vypadajících šatech, které vypadají jako by byly starší než celý rod Lichtenštejnů. Kdybys někdy viděla ty pohledy těch sedmnáctiletých holek na nevkusně oblečenou reprezentantku jejich státu, věděla bys, o čem mluvím'' zakončila jsem svůj zdlouhavý monolog.

Rose tam jen tak postávala u dveří se soucitem v očích.

,,No tak Rose, řekni něco, už to začíná být trapný'' řekla jsem s úsměvem a při tom si utírala z tváře neposlušnou slzu, která mi unikla z oka.

,,Mám nápad, Miro, ale slib mi, že se z toho nestane tvůj každodenní koníček' zaměřila na mě své modré oči.

Nechápavě jsem jí pozorovala a pohledem jsem jí vyzvala, aby dokončila svojí myšlenku.

,, Zkusím přemluvit tvého otce, aby nás dvě pustil bez ochranky do nějakých obchodů..''

,,O mů bože, Rose! To bys pro mě udělala? To není možný..'' vrhla jsem se jí kolem krku.

,,Budu mít své první džíny'¨zamumlala jsem jí radostně do krku.

,,No, jo mohla bys mít, ale nejdřív musím dojít za tvým otcem'' pohladila mě po zádech.

,,Jsi ta nejbáječnější chůva, kterou jsem si kdy mohla přát, Rose!''

,,A ty ta nejvíc střeštěnější holka, kterou jsem kdy mohla dostat na starosti'' zasmála se. Cítila jsem jak jí vibruje hrudník, protože jsem jí ještě pořád pevně svírala v objetí.

,,Mám tě ráda, Rose'' odlepila jsem se od a dala jsem jí rychlej polibek na líčko.

,,Mirando, pojď si s náma hrát'' přiběhla mezi dveře od mého pokoje malá Marie Tereza a v zápětí za ní stála i Kamila Marie Kateřina.

Koukla jsem se rychle na Rose a rychlým krokem jsem došla ke dvojčatům. Chytila jsem je obě za ruku a seběhla s nima schody.

,,Já tebe taky Mirando, já tebe taky''....

--------------------------------------------------------------------

Tak a je tu první díl :D Doufám, že se líbil i když je krátkej :D Upřímně, je třičtvrtě na jednu ráno a mám tajně půjčenej taťkovo notebook :D Celkem rebel, ty krásko :D Náš gympl má zrovna jarní prázdniny, takže budu doufat, že toho napíšu víc, než když budu chodit do školy:) Ti co mají také prázdniny, tak vám přeju, abyste si je užili a ti, co chodí do školy, těm přeju, aby tam neumřeli :D 

Tak to napíšu ještě jednou, doufám, že se vám díl líbil a byla bych moc ráda, kdybyste mi zanechali nějaké votes a názory v komentech :) Jsem ráda za všechna přečtení :)

PS: Na boku máte fotku Rose :) (Meryl Streep)

Mějte se krásně a zatím čusko! :)

Two Strangers H.SWhere stories live. Discover now