Bitches can't sleep well 4

2.4K 164 21
                                    

Jimin
"Podej mi ručník prosímtě," řekl jsem mu, ale on se k ničemu pořád neměl. "Hoseoku potřebuju si vytřít prdel, tak když dovolíš!" z poloviny nahý jsem si pro ten ručník došel sám. Divil jsem se, že tu ještě pořád stojím nezneužitý. Doslova mě hltal pohledem, přece jen mě vidí nahého poprvé. Skousl si spodní ret. Protočil jsem nad tím očima "Víc nenápadně by to nešlo?" Zrovna se mě chtěl dotknout, když do koupelny přišel konečně Yoongi. Hope začal vyděšeně něco mluvit páté přes deváté a nikdo z nás mu nerozuměl ani slovo. Yoongi po mě hodil kalhoty a na Hoseoka se jenom usmál, byl to celkem děsivý úsměv, který mluvil za vše. Oblékl jsem si kalhoty a i s Yoongim jsem zmizel z koupelny. "Doufám, že je jediný, kdo je doma" řekl jsem. "Neboj, je jediný, naštěstí" Yoongi se rozesmál.
"Postaral ses o to?" "Jistěže, věnoval jsem tomu profesionální péči," mrkl na mě. "Nevím, co bych bez tebe dělal" objal jsem ho a vlepil jsem mu pusu na tvář. "Mrdal bys s Hoseokem." "Jak to můžeš říct Yoongi?!" za tohle jsem mu vlepil pohlavek, ale i přesto jsem se tomu zasmál.

J-Hoe
Právě jsem viděl Jimina nahého a asi bych ho i znásilnil, kdyby nepřišel Yoongi. Dostal jsem z něj fakt strach. Proč zrovna já? Já prostě musel zůstat doma a poslouchat, jak to ti dva dělají, zase. Můžeš si za to sám Hopie. Bolestně jsem se podíval na svůj rozkrok a povzdychl jsem si. A zase si to budu muset dělat sám a nikdo mi nepomůže, zahnal jsem slzy a šel jsem se zavřít do pokoje.
Zrovna když jsem se honil, tak do pokoje vtrhl Taehyung. Usmíval se, ale když mě spatřil, tak obrátil oči v sloup. "Že tě ruka nebolí," zakroutil hlavou, zavřel za sebou dveře a hupsl do své postele. "Taky bys mi mohl někdy pomoct, a nejenom přihlížet." V se zasmál, rukama si podložil hlavu "Hopie by chtěl pomoct, jo?" olízl si rty a provokativně na mě pohlédl. Polkl jsem "Nedělej, jako bys mi chtěl pomoct." "Ale jo, jen pojď sem," zakmital jazýčkem. Vstal jsem a během chvilky jsem byl u něj, prudce jsem ho přetočil na záda a obkročmo jsem se na něj posadil. V najednou vypadal malinko nejistě. No, co může si za to sám. Vyhrnul jsem mu triko a sehl jsem se k jeho hrudi, kterou jsem začal opečovávat svým jazýčkem. V se párkrát zavrtěl. Dělal jsem to spíš pro sebe, než pro něj. Vzrušovalo mě to, starat se o něčí tělo. Dostal jsem se nahoru k jeho krku. V zaklonil hlavu a vzdychl. Měl jsem tak lepší přístup k jeho krku. Začal jsem se celkem intenzivně třít o jeho klín. Bylo to hlavně pro mou osobní potřebu, připadal jsem si jako bych byl nějaký uchýl a V byl jenom panenka. Nevědomky mi sjel na zadek a celkem dost silně mě k sobě tiskl. "To bych do tebe neřekl Tae" zavrňel jsem mu do ouška, které jsem olízl. Tae se neudržel a zasténal. "To je teprve začátek Hopie," kousl se do rtu a usmál se, najednou mi začal rychle sundávat kalhoty, což jsem nečekal. Ztrhl mě pod sebe a moje kalhoty odhodil někam do prdele. "Někdo je tu nedočkavý," zasmál jsem se. "Jen se směj Hoseoku, uvidíme kdo se bude smát naposled." sundal si triko a zbavil se i kalhot, já si triko taky sundal. Když jsme byli oba úplně nazí, tak jsem si ho konečně mohl pořádně prohlédnout. Nejvíc mě asi tak zajímal jeho penis. Uznale jsem pokýval hlavou. "Copak?" zeptal se V, když se ke mě sklonil. "Pěkné nadobíčko," prozradil jsem mu směr mého zájmu. "Jo? A brzy bude v tobě." pošeptal mi. Přivřel jsem oči a zkousl jsem si ret "Sice jsem tohle neměl v plánu, ale když to říkáš, zní to úžasně." V se jenom zasmál. Sakra pořád se směje naposled, měl bych se taky zasmát, abych neprohrál. Uchechtl jsem se. "Tak dobře, co by si pan Hoseok přál jako první?" sehl se k mému klínu a foukl na něj. "Jo bejby, přesně tohle si přeju, hezky ho vem do pusinky" přikázal jsem mu. Neuniklo mi, že se zase zasmál, ale nakonec mě vzal do ruky a následně i do pusy.

Yoongi
Kluci už se vrátili, byli prý v parku pouštět draky. Já s Jiminem jsme zrovna seděli v obýváku a koukali jsme na Ironmana. Jak to Jungkook spatřil okamžitě si sedl, co nejblíž k televizi "Jin hyung, udělej popcorn" rozkázal si. "Hned to bude, a neseď tak blízko, příjdeš o zrak!" Jungkook nafoukl tváříčky, ale i přesto Jina poslechl a sedl si trochu dál. Na to, že mě vždycky tak ojebal, tak teď vypadal vážně nevinně, jako malé dítě. Namjoon se na mě s Jiminem překvapeně podíval. "Co je?!" zeptal jsem se podrážděně. "Nic, jen se divím, že tu jen tak sedíte a neděláte to, co vždy." "Co tím chceš jako říct?!" naštval se Jimin. Rapmon zvedl ruce v obranném gestu a raději se klidil pryč.
"No tak, ukidni se lásko" líbnul jsem Jimina na tvář.

Jin
"Vidíš to co já?" "Jo." potvrdil mi Mon.
"Takže se mi to nezdá, ono se to fakt děje." "Taky jsem na to civěl s otevřenou pusou" zasmál se Rapmon.
"Nedívej se na ně pořád, přes ty kytky, ještě je shodíš" zasmál se. "Vždyť jo, já jenom, že je to tak neobvyklé, nejsou třeba nemocní?" zeptal jsem se malinko ustaraně. "Ach jo Jinie," jenom se na mě usmál a rukou mi roztřapatil vlasy.

Jimin
Najednou jsem ostře pohl hlavou a podíval jsem se za sebe "Slyšeli jste to?" "Co myslíš?" zeptal se mě Yoongi a taky naslouchal. "To sténání," upřesnil jsem. "Taky to slyším," přitakal Jungkook s úsměvem. Najednou jsem slyšel Jina z kuchyně jak křičí "Tak přece jen nejsou nemocní, to se mi ulevilo," přišel do obýáku. "Co?! Vy jste tady?! Tak když ne vy, tak kdo?" Musel jsem se tomu zasmát. "To snad ne," dal si ruku na ústa "děti moje" zašeptal.

Tak jo, někomu možná udělám radost, ale jenom trochu. A taky možná ne:D
Líbí se vám další díl?

Bitches can't sleep wellKde žijí příběhy. Začni objevovat