Eerste Echo

60 2 0
                                    

Pov Dorris
Ik heb vandaag me eerste echo en daarna heb ik afgesproken met jai. Hij wilde per see bewijzen dat ie afkickt is. Zelf geloof ik hem niet je kan toch niet op de een of andere dag afgekickt zijn. Toch?

Ik pak me sleutels en doe me jas aan en ga naar het ziekenhuis.

*ziekenhuis*
" Gaat u maar op de bed liggen en doe uw trui omhoog." Ik doe wat ze zegt en ga op de bad liggen en doe me trui omhoog.
"Dit kan misschien wat koud aanvoelen" en ze smeert wat gel op me buik wat inderdaad koud aanvoelt. En gaat met zo apparaat over me buik heen.
"Zo te zien ziet alles er goed uit"
Ze haalt de gel van me buik. En ik trek me shirt goed. "Wilt u misschien een kopie van de echo" kan misschien 2 zijn ? "Ja tuurlijk , ben zo terug" is goed.
"Alstublieft, en een fijne dag nog verder" ja dankje hetzelfde doei. Zeg ik en ik loop de kamer uit.

*thuis*
Ik loop me huis in doe me jas en schoenen uit en loop naar de keuken km een glas sap me in te schinken. Als ik de pak in de koelkast heb gezet hoor ik de bel.
Jai wat doe jij hier zo vroeg je zou toch om half 5 komen het is pas 3uur.
"Klopt maar ik was in de buurt en om dan naar me huis te gaan voor maar10 min." Daar heb je gelijk in. Maar waarom was je in de buurt? "Om een test de doen." Wat voor test? " dat ik 100% zeker niet meer aan de drugs zit." Maar je kon vandaag toch gewoon niet aan de drugs zitten die test doen en morgen weer aan de drugs. "Nee want ik doe deze test 3 1/2 week lang elke dag." Oke. "Dorris het spijt me echt heel erg ik wil je terug vooral nu omdat we een kindje krijgen." Ja daarover. Ik uhm... Heb seks gehad met uhm.. Cassius. "Jij heb godverdomme seks gehad Met cassius? Ja klopt zeg ik met angst dat ie weer een woede aanval krijgt."wanneer?" De dag voor dat ik je vertelde dat ik zwanger ben. "En de baby dan is het wel van mij?" Ja ja zeker. En ik laat de echo zien. De baby kan nooit van cassius zijn.
"Dus ik word echt vader" ja echt. En ik zie een glimlach op zijn gezicht. Die heel lang niet heb gezien.

blijf bij mijWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu