Vergeven

74 2 0
                                    

Pov Dorris
Ik ben echt klaar met  jai.ik haat hem nu.hij koos drugs boven mij.weten de andere boys dit eigenlijk? Nee ik ga hem niet verraden. Ben ik dan toch nog verliefd op hem ?  Allerlei vragen spoken door me hoofd. Nee nee Dorris stop. Ik pak uit verveling me telefoon en ik ga naar me Twitter.
@jaiwopwop onw *afbeelding*
Waar is die naar toe? Ahg het interesseert me niet. Op dat moment hoor ik de bel. Ik loop naar de deur.
Jai ?! Wat doe jij hier zeg ik boos maar ook een beetje bang wat als die weer heeft gebruik en een bui heeft. "Mag ik alsjeblieft binnen komen" j-ja kom b-bi-binnen. Wat doe je hier? "Ik wil me excuses aan bieden voor wat er pas geleden is gebeurt. Dat je dan eerder
Moeten bedenken. Het spijt me Dorris her spijt me echt ,ik hou van je.  Jai ik ook van jou.maar ik kan dit niet, als je kapt met die drugs kan het misschien nog wat worden tussen ons."maar Dorris." Niks maar jai of je kiest mij of de drugs van je. Ik vind je leuk heel leuk zelf maar ik kan niet stoppen. Oke ik ga je wel helpen op een voorwaarde als je wel je best doet om te stoppen. "Oke deal."
Pov kaj
Ik word wakker en ik zie niemand meer naast me .Amy! Amy! Ik loop een beetje bang door het huis. Wat als monica haar tepakken heeft.dan ben ik haar kwijt. Nee kaj je raak haar niet kwijt. Ze is gewoon even weg.boodschappen doen of zo.
*25min later
Amy is nog steeds niet terug ik raak een beetje in paniek.ik heb probeer haar de bellen naar ze neemt niet op. Ik probeer nathalie te appen misschien weet zij waar nathalie is.
*Gesprek tussen kaj ~nathalie *
Hallo met nathalie
Hee met kaj weet jij waar Amy is?
Nee hoezo?
Ze is al meer dan een uur weg.en ik maak me een beetje zorgen.
Misschien is ze boodschappen doen maak je geen zorgen.
Meer dan een uur.
Als ze over een uur nog niet is app me maar dan kom sam en ik eraan
Is goed.doei
Doei
Na een half uur hoor ik me telefoon afgaan.
Een ontbrekend nummer.
Hallo
Hee kaj waar is je vriendin nou hè!
Wie ben jij?
Je hebt je niet aan de belofte gehouden dus is het bye bye Amy.
Wie ben je.
.....
Kut opgehangen
Dit is geen goed teken.

blijf bij mijWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu