Dioni

121 1 0
                                    

Pov Dorris
Dadelijk komt kaj zijn vrienden. Ik hoop echt dat ze het goed gaan praten. Ze zijn ze leuk samen. Of ze überhaupt nog samen zijn. Het is nog niet officieel uitelkaar maar Amy heeft kaj wel 2weken lang genegeerd. Ik vind het zielig voor kaj je ziet dat ie helemaal kapot is. Hij houd zo erg van Amy l. Hij had gisteren een foto op insta geplaatst
@kajleroy morgen de grote dag. #vergeven? *afbeelding*
Amy ga eens zitten ik word zenuwachtig van jou.zegt Thomas irriteert net toen Amy wil gaan zitten gaat de bel. Amy rent naar de voordeur.
Kaj je bent er,fijn kom binnen.
Dus... om de akelige,gaan we nog praten of gaan we hier als een stel dozen hier zitten. Amy het spijt me echt ik hou alleen van jou, ik weet niet wat me bezielde. Maar ik ben verandert ik raakt geen geen blikje bier of andere alcoholische dranken en ik ga nooit maar dan ook nooit meer vreemd.
Pov kaj
Kaj het spijt me ook dat ik 2weken lang niks van je laten horen. Ik zie der tranen in der ogen staan. Het geeft niet ik snap je zal ik ook doen als je vreemd gaat. Ik zie een waterige lachje op Amy gezicht.
Zullen we naar boven gaan fluister ik in Amy's oor.
Pov dioni
Ik zit naast Thomas. We zijn druk in gesprek, nou wij eigenlijk praat Thomas. En ik zit "aandachtig" te luisteren. In me oog hoek zie ik Amy en kaj naar boven lopen. Ben echt blij voor Kaj dat het weer goed zit. Dioni luister je wel ?ja hoe en wanneer je uit de kast bent gekomen toch? Ja klopt ik was dus 11 en ... Ik zie dat Dorris,jai nathalie, samuel en Sarina,cassius heel erg gezeild gezellig hebben. Hij heeft wel mooie ogen en,Wow wacht ben ik verlieft op een ... Jongen !? Nee toch? Of wel hij is niet lelijk en is wel spontaan en daar val ik op. Wow wacht dioni dit gaat te ver. Ik sta op en loop naar de deur. Sorry jongens ik moet naar huis doei. Zonder op antwoordt te wachten loop ik de huis uit.
*volgende ochtend *
Ik heb deze nacht slecht geslapen ik moet steeds aan Thomas denken. Ben ik dan nog homo?
*tring tring*
Ik doe de deur open. Thomas ? Wat doe jij hier. Ik wil echt weten waarom je gisteren opeens weg was. Dat zei ik ik moest van me ouders naar huis. Dioni zeg nou waarom je naar huis moet. I-ik .. En zonder dat ik weet zoen ik Thomas. Sorry ik weet niet wat me bezield.

blijf bij mijWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu