Uitvoeren

59 1 0
                                    

Pov kaj
Sam ik zijn nu onderweg naar een goede vriend van me. Die ik al ken van de basisschool Ik had hem gisteren de plan vertelt en vind het goed.
Ik parkeer de auto en loop naar zijn huis.
"Hé kaj en sam kom verder" en hij doet de deur verder open.
Oke de plan. Jij heb zogenaamd een afspraak met nathalie en Amy, jij neemt hun mee naar de nooduitgang en daar staat wij met onze auto. Oke?
"Ja is goed" laten we dan gaan? En we lopen naar onze auto.
Daar gaan we dan.
Ik parkeer de auto zoals gewoonlijk bij de nooduitgang. We hebben voor de zekerheid een verborgen  camera en een microfoon in zijn jas gedaan.als het uit de hand loopt kunnen ingrijpen of de politie bellen. De politie gaan we sowieso bellen als we ze hebben. "Oke boys ik ga nu naar binnen"

Pov Amy
"Dames ik voor jullie allebei een klant. Hij wil jullie allebei tegelijk hebben "  zegt ie op een vieze toon. "Hij is in kamer 6" en we lopen braaf naar kamer 6. En weer wil ik naar de nooduitgang vluchten die naast de kamer zit. Maar ja liever hier zitten en levend en ontsnappen en dood, toch?
Oke dit had ik totaal niet verwacht maar er zit een jongen van rond de 18 op bed ik had gewoon zo als gewoonlijk een oude man van rond 50 verwacht.
"Amy en nathalie ik kom... Maar hij kon zijn zin niet afmaken omdat nathalie opeens dooreen zat te praten "hoe ken je ons?" "Van de boys ik ken kaj al van me 7e ofzo. Maar ik kom jullie redden." Redden hoe bedoel je redden? Kaj en sam staan bij de nooduitgang met de auto klaar en de politie is al gebeld om hun op te pakken . Komen jullie mee ?" Natuurlijk gaan we mee!

blijf bij mijWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu