Hetzelfde ?

68 2 0
                                    

Pov Amy
Hier lig ik dan op bed nou bed zo kan je het niet zo noemen meer een houten plank in me lingerie. Het is hier ijs koud. Ben snot verkouden misselijk en verschrikkelijk koppijn. Maar ja "ziek" zijn kennen ze hier niet. Het enigste wat hun belangrijk vinden is... Geld.
Amy is er weer een klant voor je. Ik maak me klaar. Doe me haar goed en werk me make-up bij. En wacht dat me klant komt. Vast zo enge man van een jaar of 40-50 . De deur wordt open gedaan en ja hoor een man van rond de 50.
Hij doet zijn kleren uit. En daarna de mijne. Ik probeer heb tegen te houden maar helaas. Ik krijg weer een klap. De zoveelste keer. Zoveel dat ik pijn niet meer voel. Het doet meer geestelijk pijn.
Hij gaat uit me en kleed zich weer aan
Pov cassius
Ik zit nu een of andere film te kijken op MTV. Ik loop naar de keuken en pak de eerste de beste drank dat ik zie en neem een grote slok uit. Even alle shit verwerken. Amy is al een paar weken vermist kaj krijgt de laaste tijd wel rare berichten van een onbekend nummer. En Sarina daar is nog steeds geen verandering in. Nog precies het zelfde als een paar dagen geleden. Ik neem een grote slok uit de wodka. Meteen voel de drank. Ik voel me lichter,fijner. En na 1 slok wordt het 2 en voor ik het weet is de fles leeg die eerst nog helemaal vol was. En op me eigen benen staan dat lukt niet echt helemaal meer.
FUCK MY LIFE!  Schreeuw ik. En ik gooi de fles tegen de muur aan. Waarom ik waarom. Ik val huilend tegen de muur. Ik wil dit niet meer ik wil niet afwachten of mij vriendin uit de coma komt en dat ze me überhaupt  nog wel herkent. Allemaal mijn schuld als ik Marisa niet had bericht was dit niet gebeurt. Uit woede sla ik tegen de muur. Kut me knokkels bloedden. Ik loop naar de kraan en was me hand.
Na het wassen droog ik me hand en loop/wankel naar de woon kamer en zet de tv uit en loop naar boven toe.

blijf bij mijWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu