Stap voor stap

61 1 0
                                    

Pov Amy
"Je heb geluk er komt gezelschap en van iemand die je kent" zegt een man en hij doet de deur dicht. Van iemand die ik ken? Als maar niet een van me vriendinnen zijn want dan bemoei ik er mee. Maak niet uit of ik er levend of dood ben. Als iemand aan me vrienden zitten, zit ik aan hem.
"Je eten is er " wordt er geroepen en de deur wordt langzaam van de slot afgehaald. En zoals gewoonlijk 4boterhammen en een glas water.
En als ik klaar ben wordt ik weer geroepen . Om weer een nieuwe setje lingerie uit te kiezen.
De deur wordt weer van de slot afgehaald en ik loop naar de kamer waar de lingerie ligt.
Zoals gewoon zoek ik de lelijkste uit in de hoop dat mannen niet met me willen doen.
Als ik "kleren" heb omgewisseld gaat de deur weer open gedaan en wordt ik weer naar de kamer gebracht.

Pov Sarina
Ik sta backstage bij een concert van b-brave of hoe ze moeten heten met me geest.
"Stel je nou eens voor dat je van kaj bent... Kaj die ken ik maar waar van?? "Klopt is de vriend van Amy je vriendin. " Amy? " ja Amy.kom mee laat ik ze zien en ze loopt weg .
Hier en ze doet de deur open" ik zie 4 meiden en 1 jongen zitten. " de meid met bruine haren, dat is Amy." Ik bekijk ze goed. Langzaam komen de herringen met vagen voorbij. Leukemie de ontvoering
Ik ken haar ze lag paar maande  geleden in de ziekenhuis en is nu ontvoerd of zo,toch? " ja heel goed 1iemand ken je je al nu de rest nog!"
Pov kaj
Ik heb in de tussen tijd geen 1app gekregen van de ontvoerders dat ze weten dat ik die app gedownload heb. Ik heb al op internet gekeken voor  misschien hints.maar heb niks gevonden. Ik wilde de moet opgeven en me telefoon uitzetten als ik opeens een app krijg van een onbekend nummer.
Een foto?
Van...

blijf bij mijWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu