XX

696 55 19
                                    

--------------------------------------------
In trecut

"Ai fost un băiat bun săptămana asta, frățioare.Ti-am adus un cadou."

Băiatul de 19 ani i-a întins frățiorului sau preaiubit de 4 ani un iepuraș de plus.Baietelul a ezitat, apoi a aruncat Iepurașul.Si-a întins mânuțele firave spre fratele sau, plângând si țipând.Acesta i-a zâmbit si l-a luat in brațe, având grija datorită coastelor rupte.A avut un accident cu o trăsura recent.
Baietelul își iubea fratele.Ura tot la viața.Fratele lui era singurul de care ii plăcea.Ironia a facut sa nu il poată vedea prea des.Locuia in alta țara cu viitoarea lui soție.Nu vizita prea des si ura asta, dar nu a putut niciodat sa il urască pe el.De fiecare data cand venea, micuțul Andy voia sa trăiască.Poate dacă își petrecea mai mult cu el nu mai încerca sa iasă din aceasta viața plină de durere.Dar...dacă ii era mereu aproape, clipele petrecute cu el nu ar mai fi atat de speciale.

"Si mie mi-a fost dor de tine.Dar acum vreau sa ai grija de iepuraș.Vreau sa il înveți tot ce știi si sa il iubești așa cum te iubesc eu pe tine."

Băiețelul a luat Iepurașul in brațe de parca își cerea scuze si apoi a dat din cap aprobator către fratele sau.

----------------------

"Sa nu te mai văd in casa mea sau oriunde in apropierea fiului meu!"a țipat tatăl micuțului Andy la fratele sau, alungandu-l.Nu era si tatăl lui.De asta il ura atat de mult.

"Este fratele meu!Il pot vizita oricând vreau!"

"Nu si dacă nu ii dau voie!Acum ieși afara pana nu iti descarc o arma in cap!"

"Nu se termina aici!O sa imi vad fratele si nu am de gand sa te las sa imi stai in cale, idiot bătrân!"

Apoi s-a auzit usa trantindu-se si micuțul Andy a știut ca s-a terminat.De ce nu putea tatăl lui sa fie si tatăl fratelui sau?Aste erau lucruri pe care el nu le înțelegea, si de aceea le ura si mai mult.

Tatal lui a venit furios la el in camera si i-a smuls Iepurașul pe care il strângea cu toată forța.L-a aruncat in șemineu, iar micuțul Andy a sărit din pat ca sa il salveze, dar piciorul lui rupt a refuzat sa il sprijine.A inceput sa se târască spre iepuras, aproape pierzându-si vederea din cauza lacrimilor.Tatal lui l-a ridicat pe jos si a inceput sa tipe la el, dar el nu avea timp sa il asculte.Prietenul lui murise înghițit de flăcări.A promis ca o sa aibă grija de el.Ce urma sa-i spună fratelui sau?

--------------------------------------------

Un an mai târziu, micuțul Andy zăcea pe podea, uitându-se la lichidul roșu închis care ieșea din el.Era frumos.Prindea lumina slaba a nopții care venea de la fereastra lui.Cerul era senin in noaptea aceea si era plin de stele, iar luna strălucea mai mult ca oricând.Il durea.Il durea rău, dar ceva in el ii spunea ca dacă îndura, totul se va termina.

Mama lui a deschis usa, țipând si tulburându-i liniștea.A fugit spre el si i-a smuls foarfeca din piept.La durut, dar nu a scos niciun sunet.Era prea nervos ca mama lui l-a deranjat.

"Andrew!Ce ai facut?!"a zbierat ea.

"O sa fiu fericit, in sfârșit."i-a șoptit el, tușind.

După ce băiețelul si-a dat ultima suflare, îngerul a ieșit din întuneric.I-a luat viata femeii cu o simpla privire, lasand-o sa zacă pe podea.A luat băiețelul in brațe, sărutându-i mânuțele însângerate.

FIRE BREATHER | needitată Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon