Δεν νομίζεις ότι γίνεσαι λίγο σκληρή;

3.4K 363 11
                                    

Τις επόμενες μέρες ο Σταμάτης προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου αλλά δεν μπήκα καν στο κόπο να σηκώσω το τηλέφωνο. Δεν ήθελα ούτε να τον δω ούτε να τον ακούσω κι ακόμα περισσότερο δεν ήθελα να ανταλλάξω ούτε μια κουβέντα μαζί του.

Η Μελίνα είδε που έκλεινα συνεχώς το κινητό όταν με καλούσε και παραξενεύτηκε.

«Τι έγινε φιλενάδα και δεν μιλάς στον Σταμάτη;» ζήτησε να μάθει η φίλη μου.

«Άσε με Μελίνα γιατί του τα έχω μαζεμένα. Το παλικάρι είναι απερίγραπτο» απάντησα.

«Τσακωθήκατε;»

«Χωρίσαμε.»

«Έλα, γιατί;»

«Το ξυλάγγουρο τον έβαλε να μου την πέσει» είπα.

«Τι; Γιατί;» αναφώνησε ξαφνιασμένη εκείνη.

«Φοβάται ότι κάτι τρέχει με τον Γιώργο»

«Τι λες; Στο Γιώργο το είπες;»

«Είσαι τρελή; Τίποτε δεν ξέρει κι έτσι θα μείνει»

«Λυδία πας καλά; Πρέπει να του το πεις. Άμα το μάθει θα την χωρίσει για το παιχνίδι που σου έστησε»

«Όχι Μελίνα και σε παρακαλώ να μην πεις ούτε κι εσύ τίποτα. Αυτό είναι ανάμεσα σε μένα και τη Ράνια. Αν ο Γιώργος θέλει να τη χωρίσει ας το κάνει για τους δικούς του λόγους και όχι για μένα»

«Ρε Λυδία εγώ σου λέω ότι ο αδελφός μου σε γουστάρει και ξέρω ότι κι εσύ τον θέλεις, τι στο καλό κάνετε; Δεν μπορώ να σας καταλάβω» είπε απυηδισμένη.

«Αν του άρεσα Μελίνα θα ήταν μαζί μου κι όχι να τρέχει πίσω από την Ράνια. Αρκετά με το Γιώργο, ειλικρινά σου μιλάω έχω κουραστεί. Από το ζεστό στο κρύο είναι η σχέσης μας. Δεν μπορώ να παίζω. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου, δεν το καταλαβαίνεις; Τον θέλω σαν τρελή, πάλεψα να μην τον ερωτευτώ, πολεμούσα κόντρα στον ίδιο μου τον εαυτό αρνούμενη να υποκύψω αλλά την πάτησα. Ναι μου αρέσει, πεθαίνω για εκείνον, λατρεύω την γεύση τον φιλιών του κι ένας Θεός μόνο ξέρει πόσο πολύ θέλω να γίνει δικός μου, μα εκείνος κάθε φορά επιλέγει τη Ράνια. Καταλαβαίνεις; Δεν μπορώ άλλο. Με πληγώνει και δεν το αντέχω. Πρέπει να κάνω κάτι να τον ξεπεράσω» ξέσπασα αποκαλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια το πώς αισθανόμουν καταλήγοντας ακόμα μια φορά να κλαίω με λυγμούς εξαιτίας του. Η κολλητή μου με κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα. Είμαι σίγουρη ότι δεν φανταζόταν πόσο πολύ ερωτευμένη ήμουν με τον αδελφό της και είχα δίκιο.

Να μ' αγκαλιάζεις-TYS_GRΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα