12. KUZEN

123 19 12
                                    

O, kuytularda herkesin karşılaşabileceği bir tip değil.

O sessiz ama zeki bir düşman
Ona bulaşmak pekte akıl kârı değil
Sonuçta bilek morartma hobisi var.

YEŞİL GÖZLÜ DEV

İthaf: @tubishdd

Kitabımı yazdıgım ilk günlerden beri yanımda ve destekcim olan Tubishdd'e bu bolumu itfah etmek istedim. Ellerine sağlık. Zamanını SERSERİ icin ayırıp bunları hazırlaman beni çok mutlu etti. Hazırladığı medya ve yeni kapağımız için Tubishdd'e SERSERİ AİLESİ adına buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Uzun bir aradan sonra SERSERİ'nin 12. Bölümü ile tekrar bir aradayız. Yaşadığım bazı talihsiz ve kötü olaylar yüzünden geciken bu bölümü aslına bakarsanız bir süre daha yazmayı düşünmüyordum. Ama farkettim ki yazdıkça kendimi daha iyi hissediyorum. Ayrıca sizleri daha fazla bekletmeye de hakkım yoktu.

Gecikmeli de olsa yeni bölüm sizlerle. Keyifli okumalar...

Bölüm Şarkısı: Duman - Helal Olsun

* * *

Hazal'ın beni dürtüklemesiyle kafamı kaldırdım.. Dün ağlamaktan şişmiş gözlerimi zorda olsa aralayabildiğim de yüzüne baktım.

"Kalk hadi elini yüzünü yıkayalım kendine gel de kantine inelim."

Kafamı sallamakla yetinip oturduğum yerden kalktım. Öğle arası olduğu için sınıfta bir iki kişi dışında kimse yoktu.

Hazal'la birlikte ilk olarak lavaboya gittik. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra kantine indiğimizde Hazal'ın yönlendirmesiyle kızların oturduğu masaya ilerlerken Hazal'da yemek almak için sıraya girmişti.

Kızların yanına varıp oturduğumda ikisininde yüzü bana dönmüştü. Şaşkın bakışları karşısında iki kaşımı havaya kaldırıp yüzlerine baktım.

SERSERİ(ASKIDA)Onde histórias criam vida. Descubra agora