3.Siyah Araba

177 40 2
                                    

Üzgünüm gecikti. Umarım begenirsiniz.Keyifli okumalar...

( Medyada Gece var.)

* * *

Uykunun kollarından ayrılıp gözlerimi açtım. Yabancı bir yataktaydım. Yabancı bir koku vardı yattıgım yatakta.Gözlerimi kapatıp anıların beynime doluşmasına izin verdim.Birkaç saniye sonra nerede olduğumu hatta dün gece nasıl bir kavgaya sahit olduğumu hatırladım.

Ayaklarımı yataktan sarkıtıp yatağın kenarındaki pencereye gözlerimi diktim. Dışarıda yağmur çiseliyordu. Kafamı ellerimin arasına alıp biraz bekledim. Sonra unuttuğum bir nokta aklıma geldi. Baran...

Arkama döndüm hızla yatakta değildi. Yataktan bir hışımla atlayıp odadan cıktım.Merdivenleri ikişer ikişer inmeye başladım. Taki son merdivene kadar.Son merdivene vardıgımda merdivenin yanındaki lavabo kapısı açıldı ve içinden bir adet Ateş cıktı.

Gözleri gözlerime takıldı.Dun gece ki o dagılmış hali aklıma gelince bir an gerildim ve gözlerimi kacırdım.Sonra bu yaptığımın sacmalıgını farkedip gözlerine tekrar baktım. Ama bu sefer o bana bakmıyordu. Aksine beni bastan assagı suzuyordu. Sonra dudakları alaylı gülümseme ile kıvrıldı ve arkasını dönüp salona geçti.

O an anlamasam da bir kac saniye sonra üzeimde halamın bana bol gelen pembe boydan geceliği olduğu gerçeği kafama dank etti. Gerçi dun akşamda bu haldeydim ama ne o benim bu halimi fark edecek durumdaydı ne de ben üzerimde ne olduğunu önemseyecek durumdaydım.

Ben merdiven de böyle kalmışken halam cıktı mutfaktan.

"Rahat uyudun mu Gece?"

"Hıhı...Şey Baran nerede?"

"Baran mutfakta.Sofrayı kurmamda bana yardım ediyor."

Kafamı hızla sallayıp arkama dahi bakmadan hızla odama çıktım. Dun gece çıkardığım kıyafetlerimi tekrar giyindim. Halamın gecerliğini de katlayıp calışma masasının yanına koydum. Yatagıda düzelttikten sonra banyoya girip saçlarımı güzel bir at kuyruğu yaptım.

İşim bitince de odadan cıktım. Aşağı indigim de sofra kurulmuştu. Hep beraber sofraya geçip kahvaltımızı etmeye başladık. Bu arada konuşan bir tek halam ve Baran'dı. Ben ve Ateş susma taraftarıydık.

Halamdan adımı duymamla ona döndüm.

"Gece!"

"Efendim hala."

"Kimligin sende degil mi? "

"Evet?" bu bir onaydan çokta soruydu.

"Yemekten sonra getirir misin? Okul kayıtları için lazım olacakta."

"Peki."dedim agzımın içinde geveleyerek.

Sonra tekrar önüme dönüp yemeğini yemeye devam ettim.

* * *

Şuan alışveriş merkezinde bir mağazanın kabinlerinden birinin içinde kot pantolon deniyorum. Yemekten sonra halam, ben ve Baran alışveriş merkezine gelmiş iki saat kadar Baran için alışveriş yaptıktan sonra da halamın beni sürüklemesi sonucu şuan bu magazadaydık.

Neredeyse bir saattir içinde olduğumuz bu mağazada onlarca kıyafet denemiş ve artık bıkmıştım.Bu kot pantolonu da denedikten sonra çıkarıp kendi kıyafetlerini giydim. Kalbinden çıkıp pantolonu halama uzatıp olduğuna dair birşeyler mırıldandım ve önden kasaya doğru ilerledim.

SERSERİ(ASKIDA)Where stories live. Discover now