-Falan Filan-

720 52 37
                                    

Güneş doğduğunda bugün, son damlaları da aktı gözyaşlarımın, üzerinde gecenin ayazı olan yerdeki yapraklara, gökyüzü kadar sevgimiz olduğunu söylerdi hep annem herkese yetmeli derdi, yetti mi benimki acaba, seninki yetti mi? Bazen sadece yorgun oluyor insan, hiçbir şeyden zevk alamaz olduğunuz oldu mu? Abuk subuk cümleler kurup sonra kağıdı yırtar gibi sildiniz mi? Peki bu cümleler tanıdık geldi mi? Her neyse Son Umut hangi kitabın arasında saklı bilmiyorum ama bulduğumda inanın her şey bambaşka olucak, bahar geliyorsa bi sebebi var unutmayın, siz siz olun kendinizi birilerine bağlamayın zira hayat bunun için biraz kısa :) mesela 200 yıl felan yaşayacak olsaydım eğer ne ala en az 100 yılımı adayabilirdim birine sizde yapardınız bunu aslında bu bi döngü ben ona başkası bana sen ona başkası sana, basit değil mi :)
Ne olursan ol doğal ol, rol yaparak belki bir şeyler elde edersiniz ama hikaye biter bunu sende biliyorsun sonra aynadakiyle tek başına kaldığında ona oynayamazsın o zaten tanıyor seni, kulağına küpe olsun film bitmeden kalkma, her anı doya doya yaşa. Bir yere yetişmek için koşma, bırak beklesin hayat işi ne ki, yağmurlu bir günde kafanı kaldır bi bak gökyüzüne ağzını ellerini aç çek içine toprağın kokusunu bunlar bidaha olmayabilir, gözlerinin yarında göreceğini mi sanıyorsun, yarın uyandığında kollarını gerip esneyebileceğine eminmisin, sana hayatı salla diyorum ama sallarken sakın olada düşmeyesin.
Düşersen elini uzatan olmayacak olmasın da zaten muhtaç olma kimseye yardım ederler belki ama sen ellerini koyup kalkmalısın. Bikaç hafta önce üzücü bazı şeyler yaşadım aslında üzülmemem gereken bir şeye fazla taktım kafayı, Şuan düşünüyorum da ne kadar aptalca kimin için üzüldüğünüzü iyi düşünün zira sizde ederi ne iyi bakın, acıtıyor ama neden diye sorun,
Önümüzde ki hafta dayı oluyorum hemde ilk kez :) diyorum ya size perdeyi bir çekin mutlu olmak için çok sebep var göreceksiniz, kitap okuyup mutlu olun müzik dinleyin mutlu olun çocuklarla ilgilenip mutlu olun, balık tutup salın mutlu olun, kuş besleyip salın mutlu olun, zamanımız az benim en fazla 50 yılım kalmıştır ne olacağını bilmeden söylüyorum bunu zira yarın kimse uyanamayadabilir ;) neyse bardağı taşırmadan doldurun küçük şeylerden mutluluk duyun kimse için duygularınızı öldürmeyin...

Müziğinizi yanınızda taşıyın hep, zira hayat mutlaka sizide birgün dansa kaldıracaktır... Okuduğun için sağol kardeşim ;-)

YILDIZLARA ASTIĞIM ŞİİRLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin