9.Kapitola

164 3 3
                                    

Pred školou ma už čakala Sofiina mama a v tom na mňa spustila záplavu otázok:
"Nevieš kam šla Sofia?" spýtala sa ma.
"Šla s kamarátkami do kina." odpovedala som jej.
"A nepovedala ti kedy príde?"
"Nehysterči,prosím ťa!Nezabúdaj,že je skoro dospelá.Dokáže sa o seba postarať sama." upokojovala som ju.
"Ďakujem za pripomenutie." povedala s úsmevom.Po príchode ku ním domov,ma už čakal obed na stole.S chuťou som ho zjedla,poďakovala a šla do izby.

***
"Som tu!" zahlásila Sofia.
"Kde si toľko bola.Volala som ti,ale ty si to ako inak nedvíhala.Vieš ako som sa o teba bála?" začala jej mama hysterčiť.
"Kľud mami.Bola som v kine.Chceš aj dôkaz?(Sofia vytiahla z vrecka lístok,na ktorom bola cena a aj názov filmu:We are your friends.No ja som len neveriacky krútila hlavou."Ako je to možné,že má lístok,keď pred školou ju vyzdvihol nejaký chalan.Do kina 100%ne nešli.Rozhodla som sa,že zistím pravdu"...)Prepáč mami,vybil sa mi mobil a nemala som ti ako zavolať."ospravedlnila sa,dala jej veľkú pusu na čelo a odišla do izby.
***
"Vysvetlíš mi prosím čo sa to kurva s tebou deje?!"začala som na ňu ziapať.
"Nemôžem ti to povedať aj keď veľmi chcem.Je mi to veľmi ľúto.Prepáč."odpovedala mi.
Celý večer sme spolu neprehovorili už ani slovo.Ráno som sa ako zvyčajne obliekla,vykonala hygienu a šla si sadnúť za stvôl.Ticho medzi nami stále pretrvávalo až dokiaľ si to nevšimla jej mama.
"Stalo sa niečo medzi vami?"
Obe sme boli ticho.Zaviezla nás pred školu,no ja so Sofiou sme stále nebavili.Jej mama nám len zakývala a každá sme šla vlastnou cestou do školy.V triede som si sadla k jednému chalanovi.Nebol pekný,ale aspoň sa s ním dalo rozprávať.

***
Po skončení vyučovania sme si stále jedna druhú nevšímala.Sofia sa ako vždy zo školy náhlila a za ňou som šla ja.Vtom som ju zbadala zase s tým chalanom čo sa podobal na Caluma.
"Laura poď sem!"kričala na mňa.
"Nemôžem."zakričala som jej.
No ona spravila niečo nečakané.Prišla ku mne,schmatla a išla ma(neuveríte čo)predstaviť jej chalanovi.
"Sľubuj mi,že nezačneš vrieskať.!"
"Prečo by som mala.Čo si o mne myslíš?!"
"Uvidíš."odpovedala.

***
("Kurva!Naozaj to je on!"pomyslela som si.)
"Laura."začala."Toto je..."
V tom som ju prerušila.
"Áno,áno ja viem.Calum Hood.Môžem ťa objať?"vyletelo zo mňa.
"Jasné." odpovedal a ja som bola celá bez seba.Silno som ho objala a objímala by som ho doteraz,keby Sofia nepovedala,že už musíme ísť.Rozlúčila sa bozkom a šli sme pešo domov.
***
Po príchode domov sme sa jedna druhej ospravedlnila a dlho sme sa objímali až dokiaľ sa Sofia nespamätala a nezačala si chystať veci.
"Kam ideš?"spýtala som sa jej.
"Tam kam ideš aj ty!"
"Ja nejdem nikam!Nemám na dnes naplánované."
"Ja som to spravila za teba.Ideš so mnou na Calumovu narodeninovú oslavu."
"Ale ja niesom pozvaná."
"Oficiálne si!Dnes mi povedal,nech si niekoho so sebou zoberiem a ja som sa rozhodla pre teba,takže so mnou ideš!Šup,šup sa prezliecť!"oznámila mi.
"Zo šatníka som vytiahla čierne mini šaty,čierne silonky,vyžehlila vlasy,dala špirálu,spravila jemné linky a mohli sme vyraziť.
Sofia vyzerala skvelo.Mala červené koktejlové šaty s odvážnym strihom,čierne ihličkové topánky a o make-upe ani nehovorím-dokonale spravený.Zbehli sme po schodoch dole,kde nás už čakala jej mama,no zobrala to v poriadku a ešte nám aj zaželala zábavu.(Jasné,že sme jej nepovedali kam ideme.Trošku sme si to upravili.)
Obula som si čierne Conversy a šli sme von.Pred domom nás už čakalo auto.Nastúpili sme a viezli sa👉Calumova narodeninová oslava...

Ďakujem za neuveriteľných 620 prečítaní❤ ľudkovia.Pokojne sa mi v komentároch pochváľte,aké ste mali vysvedčenie.Moje nebolo až také pekné.Ďalej ako znova viete naše lásky boli znova prví,tak nezabudnite hlasovať.
Link: http://www.ocko.tv/charts/ocko-chart-22bcd2c4.html
Časť venovaná mojej láske sofia_lepenova ❤🐼
Ahojte😊








Dream or RealityWhere stories live. Discover now