Capitolul 7-Incepe antrenamentul

220 7 0
                                    

Seara, dupa misiune, a decurs intr-un mod normal, cel putin dupa standardele de normalitate ale celor doua surori. Cand Yukina a ajuns acasa, Yummy dormea cu capul pe unul dintre manualele de la academie pe post de perna, spunand ceva despre mancare in somn. De aici, sora mai mare trase concluzia ca cea mica adormise infometata. Atunci, Yukina, ca o sora mai mare responsabila si iubitoare, o lua pe brate pe Yummy si o duse in camera ei (a Yamashitei), punand-o cu grija in pat si invelind-o cu o patura calduroasa.

A doua zi de dimineata, cand se trezi, Yukina se sperie, caci nu se astepta s-o vada pe Yummy langa pat, privind-o putin imbufnata. Dupa ce si-a revenit, aceasta si-a intrebat surioara:

-Aha...si care-i problema, raza de luna? ai dormit cu fata la cearsaf?

-Nu, sora mai mare. Alta e problema: am dormit nemancata, iar acum simt ca-s putea manca un elefant!

-Aha...si ce-i nou in asta? Tu dintotdeauna ai mancat mai mult decat este normal...cred ca chiar mai mult decat baietelul ala din clasa ta...cum ziceai ca-l cheama?...Chouji?

-Da, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma lasi nemancata! De ce nu m-ai trezit?

-Pai...am reactionat ca orice sora mai mare si te-am pus in pat, cum e normal!

-Aha...ok. Si...de cand suntem noi doua niste surori normale?

-Buna intrebare...dar stii? Am putea incerca...!

-Stii ce? Mai bine nu! Acum sa nu mai trancanim si sa mergem sa mancam ceva!

-Bine...presupun ca trebuie sa mananci copios din moment ce dupa intoarcerea ta de la academie vom incepe antrenamentul...

-Ce-am zis eu? Gata cu trancaneala si fa-mi ceva de mancare!

-In rest, dimineata se desfasura intr-un mod relativ normal, Yummy plecand la academie iar Yukina sa se intalneasca cu echipa, pentru un antrenament de rutina, pe care Itachi tinea mortis sa-l faca, sperand astfel ca cei doi nu se vor mai certa (tin mortis sa accentuez cuvantul "spera", pentru ca acest lucru nu s-a intamplat niciodata!).

Peste cateva ore bune, cele doua surori se intoasera acasa, gata sa-si inceapa primul antrenament impreuna.

Au mers intr-un loc foarte izolat, in inima padurii. Curioasa din fire, Yummy intreba:

-Bine...si ce cautam noi aici?

-Aici vom incepe antrenamentul. Presupun c-ai invatat la academie despre chakra si cum s-o controlezi, macar cat de cat, nu-i asa?

-Pai...da! Stiu cateva tehnici...

-Ei bine, dupa acest antrenament vei sti mai mult decat acele "cateva tehnici"! Dar trebuie sa fii pragatita. Nu te voi intreba daca esti sau nu, caci imi voi da seama pe parcurs! Sa-ti spun cu ce vom incepe: vreau sa-ti aduni toata chakra in pumn, astfel incat atunci cand lovesti un copac sa ramana o gaura perfect rotunda. Ai inteles? Daca da, atunci sa te vedem!

Astfel, Yummy facu ceea ce-i spusese sora sa, nereusind din prima. Yukina vazand ca Yummy nu va reusi prea curand, o lasa singura, dandu-i un ultim sfat:

-S-ar putea ca aceasta tehnica sa-ti reuseasca mai bine daca ti-ai alege o interjectie prin care sa te exprimi!

Si cu aceste ultime cuvinte, Yukina isi lasa sora singura.

Va rog, comentati!

Another Naruto Story-Yummy's storyWhere stories live. Discover now