He's Back

339 27 16
                                    

Bölüm şarkısı Ellie Goulding-Outside
İyi Okumlar :)
-----------------------------------------------------

Bir saate yakın bir süredir karaoke bardaki masamızda oturmuş sahneye çıkan çiftleri izliyorduk. Tek başına çıkan insan çok azdı ve genelde tek çıktıkları zaman her şeyi batırıyorlardı. Ama çiftler oldukça iyiydi, her biri birbirinden güzel şarkıları birbirinden güçlü duygularla dillendiriyorlardı. Bizse aramızdaki uzaklık belli olacak bir şekilde onları izliyorduk.

Böyle ortamlarda kendimi rahatlatmak için parmaklarımı birbirime dolardım ama Tony'e tepkili olduğumu göstermek için kaskatı bir şekilde hareket etmeden oturmaya çabaladığımdan pek rahatlayamamıştım.

Hareket etmeden kendimi daha ne kadar kasabilirim diye düşünürken Tony'nin telefonunden gelen sesle bir fırsat yakalamışcasını kafama hızla ona çevirdim. Hareket etmek gerçekten güzel bir histi..

-Ne dedin? Haha, ciddi olamazsın Hill. Gecenin en verimli saatlerinde beni o binaya sokmak için bi eşek şakasından fazlasına ihtiyacın var.

Tony sanki aramızda az önce hiçbir şey olmamış gibi, sanki çok yakınmışız gibi telefonu kulağının arkasına götürdü ve hafifçe bana eğilip elini ağzının kenarına götürdü. Evet o filmlerde yapılan klasik hareketi yaptı. Telefondakinin duyabileceği bir tonda ama fısıldayarak konuştu;

-Hey, Marryciğimiz aklını kaçırmış ve Loki'nin Yenilmezler binasına saldırdığını söylüyor..

Ne dediğini anlamak için yaşadığım bir kaç saniyelik şok dalgasının geçmesini bekledim. Ardından şu bizim bildiğimiz Loki'nin saldırıya geçtiğini söylediğini algıladım. İsmi sabahki toplantıda geçmişti ama bu kadar erken atağa geçeceğini düşünmemiştim.

-Ciddi olduğuna emin misin? Çünkü bu bir şakaysa, pek gülmedim.

Ah, klişeler.. Her neyse, bunun bir şaka olup olmadığını düşünecek kadar vaktimiz olmadığını anlamam çok uzun sürmedi. Çünkü telefondan gelen Ajan Hill'in sesi hiç de şakacı tonunda değildi.

Tony durum ciddiliğini anlamış ve daha çok Maria'nın hiddetinden korkmuş olacak ki hiç vakit kaybetmeden beni kolumdan çekiştirerek çıkışa yöneltti. Telefonda bir şey geveledikten ve Maria'yı geçiştirdikten sonra kapıda bekleyen iri kıyım görevliye eliyle görüşürüz işareti gönderdi ve Jarvis'ine bir şeyler emretti. Bu anlattığım olaylar sanırım 1 dakika içinde gerçekleşmişti..

-Hey Jarvs, gri olanı istiyorum.

Jarvis'in metalik sesini bekliyordum.

-Hangisi efendim? Mark 5 mi, Mark 2 mi?

İsimleri garip olan şeylerin Tony'nim suitleri olduğunu anlamak zor değildi.

-Yanımda bir misafirim de var yani, Mark 2 olması benim için artı puan olur.

-Elbette Bay Stark.

Robotik sesin kesilmesiyle Tony'nin en son dehşet saçmak için kullandığı şekilde suitin parçaları kolunu, bacaklarını, gövdesini ve kafasını metallerin çıkardığı çarpışma sesleriyle birlikte sardı. Bu gösteri ilk izlediğimde çok daha korkunçtu..

-Benimle bir yolculağa ne dersin Faye?

Tony gri metal koluyla belimi kavrarken itiraz etmek için ağzımı açıyordum.

- Ih ıh, bugün hayır kabul etmiyorum. Hem ne demiştim, gece daha yeni başlıyor.

Ben geri çekilmek için uğraşmaya fırsat bulamamışken Tony beni tutmayan kolunu yere doğru yöneltti ve motorları ateşleyerek havalanmamızı sağladı. O kadar hızlı bir çıkış yapmıştık ki elimde olmadan Tony'ye tutunmak zorunda kalmıştım ve bu tutunuş karşımdakinin Tony olduğunu bilmesem oldukça romantik olurdu. Bir elimi boynuna dolamışken bir elimi de metalik göğsüne yerleştirmiştim. E tabii ki rüzgarla saçım savruluyordu..

the Last Avenger: DayDream [ASKIDA]Where stories live. Discover now