Duyuru

415 19 3
                                    

Merhaba sevgili Day Dream okurları!
*kendini dergi editörü gibi hissetti*

Bu duyuruyu yapma sebebim aklıma bambaşka bir karakterle bambaşka bir kurgu gelmiş olması ve bunun hakkında bir şeyler yazmaya başlamış olmam. Aslında yazmaya başladıktan sonra hoşuma gitmezse silerim olur biter demiştim ama kurgu o kadar sardı ki, o hikayeye odaklanmaktan Laila'yı boşlar oldum..

Herneyse, yepyeni kurgunun yepyeni karakterini açıklıyorum; BATMAN!!

Farklı bir evrene kayıyorum arkadaşlar!! Marvel'i çok severim ama DC karakterlerinin hakettiği değeri alamadığı düşüncesi beynimde oluşmaya başladı, ki bunun da bir sebebi var, bu yüzden bir Batman fanfictionı yazmaya başladım. Burada yok kız hangisini seviyo, yok bu neden böyle yaptı derdinizi biraz daha azaltacağım; direk Bruce Wayne fantictionı olacak :D

the Last Avenger: Day Dream'in yeni bölümü salı günü geliyor, bu yüzden iki farklı hikayenin bölümlerinin akışını bir haftaya orantılı bir şekilde yaymak istediğimden yarın yeni hikayemin ilk bölümünü yayınlayacağım!!

Sadece haber vermek istedim, yarın ilk bölüme bi göz atarsanız çok mutlu olurum. O bölümün girişinde de biraz bilgilendirme yapacağım. Şimdilik hoşçakalın, umarım yarın yeni hikayemde görüşürüz :)

the Last Avenger: DayDream [ASKIDA]Where stories live. Discover now