Gift

540 31 9
                                    

Bölüm şarkısı Red Hot Chili Peppers- Strip My Mind
İyi Okumalar :)
----------------------------------------------------------------------------------------

Tony'nin suratına karşı takındığım tepkisiz ifade yerini bön bön bakmaya çevirmişti. Benim. Yenilmezler'e. Katılmam. Konusunda. Olumlu. Düşündüğünü. Söylemişti??! Bu son günler içinde duyduğum en sahte şeydi ve emin olun geçirfiğim bir çok sahtelik bunun yanında hiç bir şey gibi gözüküyordu. Eğer ona bunu söyletmeyi benim güçlerim sağlattıysa, kendimden korkmaya başlayabilirdim..

-Pekala, karşılığında ne istiyorsun?

Birleştirdiğim kollarımu biraz sıkarak bakışlarımı doğruca gözlerine yönlendirdim. Açıkcası bu şekilde pek umurdamıyor gibi gözükmüyordum.

-Karşılıksız sevgi diye bir şey duymadın sanırım?

Dalga geçtiğini bildiğim halde ciddi bir surat ifadesiyle söylediği cümleye gülümseyerek karşılık verdim.

-Bir şeyi karşılıksız bırakabileceğini düşünmüyorum.

Gülümsememi kesip ciddi ifademe geri döndüm. Onu garip bir şekilde ciddiye aldığımı anlamaya başlamış olmalıydı.

-Ne yalan söyleyeyim, beni iyi tanımışsın Laila. Ama bil ki senden somut bir şey istemiyorum. Ve zaten biliyorsun ki zaten sende olup bende olmayan, yani senden isteyebileceğim somut bir şey de yok.

Sert cümlesi kalbimi kırmıştı. Bir anlık afallasam da bunun neden kalbimi kırdığını düşününce mantıklı bir cevap bulamadım. Bencil bi adamın kurduğu bencil bir cümle, niye kalbimi kırıyordu ki?

-Ne istediğini söyle de şu anlamsız konuşmayı bitirelim.

Sinirli çıkmasına engel olamadığım cümlemden de anlaşılıyordu ki gerçekten sinirlenmeye başlamıştım.

-Sakin ol beyin bükücü! Önemli bir şey değil. Sadece şu öğretmenin olan Karla Sofen'le küçük bir buluşma ayarlamama yardımcı olmanı istiyorum, o kadar.

Karla'yı uzun süredir görmüyor olsam da, böyle söyleyince masum bir şey istemiş gibi geliyordu. Muhtemelen benim hakkımda Karla'yı dolduracaktı ya da Karla'ya benim ne kadar tehlikeli oşduğumu faşan söyleyecekti ama böylesine masum(!) bir şeyi kendisi de halledebilirdi. Bana ihtiyaç duyduğuna göre bu kadar masum bir şey olmamalıydı.

-Bu küçük şeyi niçin ben yapıyorum? Koskoca Demir Adam, böylesine önemsiz bir şeyi kendisi halledemiyor mu?

İğneliyici kurmaya çalıştığım cümlemle Tony sol alt dudağını aşağı coğru çektirerek 'cılk' gibi bir ses çıkardı, bir sorun olduğunu anlatmayı bu şekilde başarmıştı bile.

-Aslına bakarsan, bu pek kolay değil. Fury ile Karla'yla ilk önce kendim görüşmek istediğimi söyledim ama Bayan Sofen çok güçlüymüş falan filan.. Anlayacağın onunla görüşmeme izin vermiyorlar. Buraya sadece senin eğitimin için gelip gidecekmiş ve burada bulunduğu zamanlarda senden başka kimseyle görüştürülmeyecekmiş, neler yapabileceğini bilemezlermiş falan. Bunun gibi şeyler söyledi. Uzun konuşmalar dikkatimi dağatıyor. Sana da oluyor mu? Yani şimdi olduğu gibi? Böyle işte.. Ihm, ne diyordum?

Dikkatinin dağılması içimden kıkırdamama sebep olsa da dışa yansıtmamı göz devirme olarak gerçekleştirmeyi başarmıştım.

-Karla'yla görüşmene izin vermiyorlarmış.. Bence haklılar, yan-

Cümlemin devamını umursamadan kabaca sözümü kesti. Classic!
-Ah evet, Karla'yla görüşemiyorum. Bu yüzden senden Karla gelince ondan gizlice benimle buluşması için şu adresi vermeni istiyorum. Kendisi yarın burda olurmuş, en yakın zamanda verirsen mutlu olurum. Biliyorsun, korunmak önemli..

the Last Avenger: DayDream [ASKIDA]Where stories live. Discover now