"İyi mi, kötü mü?"

2.8K 121 18
                                    

"Açılmıyor! Hiçbir şekilde yerinden dahi oynatamıyorum bu soktuğumun kapısını! Yapacağınız işe sokayım!" dedikten sonra kaşlarını çatıp devam etti; "Okul idarenizi ise ayrı ayrı sikeyim! Neden işlerinin başında değiller orospu çocukları!"

Yaklaşık bir saattir uğraşıyordu. Sanırım okulda çalışan herkese küfretmeyi başarmıştı. Ağzı çok fazla bozuktu. Bu da beni rahatsız ediyordu.

"Biraz daha kibar bir dille konuşamaz mısın!" dedim. Kapıya bir tekme attı ve bana döndü. "Kapa o siktiğim çeneni!"

Bu ne dediğini sanıyordu?

Ona yaklaştım ve işaret parmağımı onu uyarırcasına kaldırdım. Bana ukala bir şekilde bakıyordu.

"Sakın bir daha bana küfretme!" Cümlemden sonra kahkaha attı ve çenemi tuttu. Aniden başımı çevirerek bana dokunmasını engelledim.

"Şu cesur kız rollerine bayılıyorum Sarafina." dedi. Sağ kaşımı kaldırdım ve kollarımı birbirine bağladım. Cesur kız rolü mü? Rol yaptığımı mı sanıyordu?

Kesinlikle rol yapmıyordum ama kendime güvenimde sıfırdı.

"Ben cesurum Neymar." dedim kendimden emin durmaya çalışırken. O ise yeniden güldü.

"Haydi bana bir maceranı anlat o zaman, olduğunu hiç sanmıyorum ama." Evet fazla yoktu ama hepsini anlat dememişti. Sadece bir tane.

"Sıkı dur, kesinlikle çok şaşıracaksın." dedim. Gözlerini devirdi ve "Sanırım şaşırmış numarası yapacağım. Sende beni şaşırtacak potansiyel yok, vücudunun güzelliği dışında."

Ağzım şaşkınlıkla açıldığında elimdeki ceketiyle kafasına vurdum. Güldü ve korunmaya çalıştı. Terbiyesiz! Pislik! Sapık!

"Ama bu bir gerçek, şu salak elbisenden bile seksi kıvrımlarını fark edebiliyorum." diye devam ettirdiğinde dizimi bacak arasına geçirdim. Bunu nasıl yapmıştım bilmiyorum ama harikaydı! Çok cesurcaydı!

Neymar ise duvara tutunmuş inliyordu.

"Tanrım! Dizini sikeyim Sara! Dizinin her bir zerresine sokayım!" diye bağırdı acıyla. Dışımdan "Oh olsun!" dermiş gibi yaptım ve "Fazla konuşma Neymar, sinirlendiğimde neler yapabileceğimi artık biliyorsun."

Dizlerinin üstüne yığıldı ve bana döndü.

"Eğer aletime herhangi bir zarar verdiysen, o zararın karşılığını en acı şekilde alacaksın Sarafina Mitchell! Bunu sen istedin!"

Cümlesi beni az da olsa korkutmuştu. Yine de ona belli etmemeye çalıştım. Yerdeki kıvranışını izlemeye devam ettim.

"Şuan adeta bir zavallı gibi görünüyorsun Neymar." diyerek dolaplara doğru yürümeye başladım.

"Şimdi zavallı kim göreceğiz." dedi. Beni ayak bileğimden yakalamasıyla birden yere kapaklandım. Üstüme doğru geldiğini fark ettiğimde kaçmaya çalıştım fakat işe yaramıyordu.

"Bırak bileğimi seni pislik!" dedim ve onu ittirmeye çalıştım.

"Daha değil aptal prenses." Tamamen üstüme çıkmıştı ve elbisemin yakasını aşağıya çekiyordu. Ne yapıyordu bu! Bana kötü bir şey yapmazdı değil mi? Ben bir salağım, tabiki kötü bir şey yapacaktı.

"Bırak beni! Bırak beni dedim!" diye bağırdım. O ise elbisemin yakasını iki göğsümün arası açılıncaya kadar çekti.

"Az önce kendinden emin bir şekilde duruyordun Sara? Şimdi ne oldu?" dedi ve dudaklarını iki göğsümün arasına bastırdı.

Lullaby [Written by; Neymarable] TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin