Kapitel 44

872 60 4
                                    

MELODYS P.O.V

Jeg vågner, og har en kæmpe knude i min mave. Jeg rækker mig ud efter min telefon. Jeg har fået en besked? Jeg sætter mig op med et ryg, og klikker ind på den.

Vi redder dig, det lover jeg!
- Troye

En pludseligt glæde hvirvler frem i mig. Jeg springer ud af min seng, og danser rundt. Det er som om, at alt bliver lysere. Lige indtil at...

BANK BANK!

Jeg springer forskrækket tilbage, og skynder mig at slette beskeden. Hvis min far fandt ud af, at Troye har kontaktet mig! Så ville han nok bare dræbe mig.

" Kom ind! " Siger jeg, og hopper over i min seng igen. Min far åbner døren, og kigger rundt.

" Er det dig der hopper rundt? " Spørger han. Jeg ryster på hovedet. Han kigger undrende på mig, og ryster så på hovedet.

" Mændene der skal skille dine ting ad, kommer om en times tid! " Og så lukker han døren. Jeg rejser mig igen, og finder noget tøj. Jeg husker stadigt alt fra i går! Farvel, Kysset... Og 5 Seconds of Summer! Tænk at min far har holdt det hemmeligt! Og at Calum, Michael og Ashton også har holdt det skjult! Jeg er seriøst ved at sprænges at spænding. Hvad skete det? Jeg tænker på beskeden fra Troye. Han bliver nød til at vide, at jeg har set den!

Melody
Sig til, hvis jeg kan hjælpe med noget!

Jeg trykker send, og kan ikke lade være med at smile. Det er virkeligt stort, at jeg har fået nogle så gode venner! Venner der ikke gir op. Jeg føler mig... For første gang i meget lang tid... Elsket! Jeg føler mig sådan nogen lunde hel. Også oven på det her! Jeg håber bare at de har en plan, der lykkedes!

Jeg begynder at pakke de sidste ting langsomt, og rydde op på mit værelse. Da jeg er færdig, ringer det på neden under. Efter lidt tid, kommer min far og 2 mænd op. De starter med at skille mit værelse ad. Jeg går i mellemtiden ned i sofaen. Min mor sidder i sofaen, og læser. Jeg tror endda at hun læser sin egen artikel. Jeg sætter mig i den modsatte del af sofaen, og krybber sammen. Min mor kigger op på mig, efter lidt tid.

" Hvordan har du det Melody? " Spørger hun. Hvis det var min far, der havde stilet det spørgsmål... Var jeg nok gået amok på ham. Men det er noget andet når det er min mor.

" Fint " Siger jeg, og smiler til hende. Hun smiler tilbage til mig. Det er ikke helt løgn. Det er som om, at et klumpen af håb inden i mig, vokser for vært minut! Det er... Fantastisk! Jeg sidder lidt, da en besked tikker ind på min mobil. Mig og min mor kigger begge op.

" Hvem skriver til dig? " Spørger min mor nysgerrig. Jeg kigger op, og overvejer hvad jeg skal svare.

" Min lære! Hun vil bare lige skrive farvel! " Siger jeg. Min mor nikker. Jeg trykker ind på beskeden.

Få fin far ned foran fjernsynet, om 2 minutter!

Jeg for op. Jeg tænder tv. Der er bare nyheder. Min mor kigger forvirret op. Jeg smiler bare, og løber ovenpå. Min far står, og kigger på de to mænd.

" Far? " Spørger jeg sukkersødt, og smiler til ham. Han kigger på mig, og smiler.

" Hvad er der prinsesse? " Spørger han. Jeg smiler til ham, og trækker i hans arm.

" Du skal lige se noget i tv! " Siger jeg. Han kigger undrende på ham, og jeg trækker bare i ham.

" Hvad nu? " Spørger han. Lige i det, jeg har fået ham ud af mit værelse, råber min mor neden under fra.

" LUKE! " Råger hun. Min far skynder sig neden under, med mig i hælene. Da vi kommer ned, står min mor med store øjne, og kigger på tv.

" Som i kan se her, er scenen i gang med at blive bygget til den store begivenhed i aften! 5 Seconds of Summer bliver genforenet senere i aften! Det må du ikke gå glib af! Jeg tror, at flere tusind pige hjerter slår lidt hurtigere i dag "

Min far og mor står som forstenede og kigger på det.

" Vi fik i går en opringning fra Troye Hood og Elenore Irwin! De fortalte, at efter det her 15 år, vil deres fædre starte bandet op igen, og få snakket tingende ud! Vi havde ellers hørt at Luke skulle flytte med hans familie til Sydney! Men vi er glade på deres vejne! Hele verden syntes også at det er på tide, at de får snakket sammen! " Damen begynder at snakke om en ny nyhed, og begge min forældre kigger på mig. Jeg kigger på store øjne på tv.

" Hvad er det her Melody?! " Siger min far. Jeg ryster på hovedet, og kigger uskyldigt på ham. Jeg veddet ikke engang selv! Nårh! Det er deres plan. Min far har aldrig misset en øver eller et show! Selvfølgeligt.

**

Her får du dit kapitel Laura_Moth ❤️ Det er faktisk også ok langt! Og så vil jeg lige sige tak for de 5K vieuws! Elsker jer
~ Sara

What about us? •5SOS• // AfsluttetWhere stories live. Discover now