Kapitel 34

931 64 31
                                    

MAKS P.O.V

YAS! Jeg har nu for 3 gang vundet over computeren! Jep, jeg spiller computerspil! Det gør min far også, når han alser ikke sælger hotdogs. Jeg rejser mig, og slukker spillet. Jeg kigger lidt rundt. Jeg føler det som om, at jeg har glemt noget? Jeg står lidt i mine egne tanker, da det ringer på døren. For jeg besøg i dag? Jeg kigger undrende rundt, da mit blik lander på min guitar! Shit! De kommer alle over... Jeg kigger panisk over på mit ur. NU! Jeg har kun underbukser på!? Jeg spurter rundt på mit værelse, og for klædt om. Jeg skynder mig, at køre min hånd igennem mit hår, og jeg får lidt deo på. Jeg spurter ellers ned af trapperne, og ud i gangen. Jeg åbner døren, og der står Troye.

" Hey Mate " Siger han og træder ind. Vi krammer kort, og han tager sit tøj af. Alser kun overtøj. Det andet ville bare være wierd!

" Er de andre kommet? " Spørger Troye, og jeg ryster bare på hovedet. Han nikker.

" Har du hørt fra Melody? " Spørger jeg stille, og han ryster bare på hovedet.

" Nope... Vi ved hvor streng hendes far kan være! " Siger han. Jeg nikker. Hendes far er djævlen selv, når han ønsker at være det. Jeg går ud i køkkenet, efterfulgt af Troye. Han sætter sin bas. Jeg finder nogle snacks frem, og går så op for at hente min guitar. Da jeg kommer ned igen, banker det på døren. Jeg sætter min guitar, og åbner døren. Der står Elenore.

" Hey! " Siger hun, og går ind I et kram. Jeg krammer hende tilbage. Hendes hår dufter dejligt.

" Er de andre her? " Spørger hun glad, og trækker sig. Jeg nikker, og ryster så på hovedet. Hun kigger underligt på mig.

" Troye er, men Melody mangler! " Siger jeg, og hun nikker. Elenore går ud i køkkenet, og jeg snupper min guitar på vejen. Troye sidder og stemmer sin bas. Han kigger op, da vi kommer ud i køkkenet.

" Hey El! " Siger han, og de krammer kort. Det er som om, at en eller anden stikker mig kort med en gaffel. WTF? Jeg ignorer det. Elenore vender sig om mod mig.

" Du har ikke noget jeg kan bruge I stedet for en tromme, vel? " Spørger hun. Først står jeg bare og glor på hende, da det går op for mig, at det var til mig. Jeg nikker, og skynder mig at løbe ud i vores skur. Det var også herude at jeg fandt guitaren. Her er vidst også en elektrisk et sted! Jeg finder en lille trækasse agtig ting. (Ved ikke lige hvad de hedder, men sådan en lysebrun en man kan sidde oven på, og tromme? Håber du ved hvad jeg snakker om!) Jeg tager den med ind til Elenore. Hun smiler og tager imod den.

" Tak " Siger hun. Jeg smiler bare. Vi sætter os alle, og begynder at spille stille.

TROYES P.O.V

Vi sidder og spiller, da det banker på. Jeg er hurtig til at lægge min bas væk, og rejse mig. Elenore og Maks kigger også op.

" Jeg åbner! " Siger jeg, og de nikker og fortsætter. Jeg går hurtigt ud i gangen, og kigger først lige igennem dørspionen. Jep, det er Melody. Jeg åbner døren, og der står hun. Hun smiler til mig, og træder ind.

" Er alle kommet? " Spørger hun. Hendes stemme lyder usikker, og det ligner at hun har grædt lidt.

" Er du okay? " Spørger jeg. Hun kigger forskrækket på mig, og skynder sig at nikke.

" Ja, hvorfor skulle jeg ikke være det? " Hun smider hurtigt sine sko, og styrter nærmest ind i stuen. Hvad skete der lige for hende? Er det hendes periode?... Okay det gider jeg ikke engang tænke på! Jeg følger med hende ind i stuen. Nu kan vi starte med at øve.

**

Et ekstra kapitel til Laura_Moth !❤️
~ Sara

What about us? •5SOS• // AfsluttetWhere stories live. Discover now