Kapitel 9

1K 63 6
                                    

MELODYS P.O.V

Der har taget det meste af dagen, men mig og Elenore er enligt færdige med hendes værelse. Vi har fundet ud af, at sætte nogle af hendes hylder op og sådan, så nu mangler der bare hendes seng. Den skal vi heldigvis ikke stå for.

" Vil du med ned, og have en sodavand? " Spørger Elenore. Jeg nikker og følger med hende ned i deres køkken. Tænk kun at have en far. Elenore finder 2 colaer, og giver den ene til mig.

" Skål og tak for hjælpen! " Siger hun og jeg smiler.

" Det var så lidt! " Siger jeg. Jeg åbner mig cola og tager en tår. Hoveddøren går op, og en mand med dragekostume træder ud i køkkenet til os. Han stopper op og står lidt og kigger på mig.

" Hvem er det? " Spørger han, som om at jeg slet ikke er til stede. Elenore sætter sin cola fra sig, og kommer hen ved siden af mig.

" Det her er min ven Melody " Siger hun og smiler til sin far. Hun kigger på mig, som om at han studerer mig.

" Hm... Goddag! " Siger han og det er som om, at han fryser op.

" Elenors far! Ashton " Siger han. Jeg smiler til ham.

" Melody Hemmings " Siger jeg. Det er som om, at han fryser til is. Hans øjne stråler Tristhed/Sorg/had og en masse andre. Jeg står lidt og skæver til Elenore. Han bider hårdt sine tænder sammen.

" Jeg tror det er bedste du går nu... Hemmings! " Siger han, og ligger virkeligt tryk på Hemmings. Som om at han ved hvem jeg er? Jeg nikker bare og går forbi ham ud i gangen.

" Hvad fanden far! " Siger hun og går forbi ham, og følger efter mig ud i gangen. Da vi kommer der ud, hopper jeg i mine sko.

" Det må du alser undskylde! Jeg ved ikke hvad der sker " Siger hun og kigger forvirret ud mod sin far. Jeg tager min taske og smiler bare kort til hende.

" Det er ok... Jeg var alligevel også på vej hjem " Siger jeg og Elenore nikker undskyldende.

" Kom godt hjem! " Siger hun da jeg åbner hoveddøren. Jeg nikker bare og træder ud. Inden døren lukker kan jeg høre Elenores far råbe: " ELENORE!! "

Jeg begynder lige så stille bare turen hjem. Al den glæde fra før... Er ligesom sivet ud af mig. Jeg forstår det ikke! Jeg hader når folk er sure på mig. Men hvad har jeg gjort? Kender han mig?

**

Her Laura_Moth ❤️ Du er nuttet! Det er derfor at vi er venner!! XD❤️ Elsker dig!
~ Sara

What about us? •5SOS• // AfsluttetWhere stories live. Discover now