Kapitel 6

1.1K 61 1
                                    

MELODYS P.O.V

Færdig! Jeg er enligt blevet færdig med mit værelse. Der er 1 halv time til at Maks kommer. Jeg skynder mig at snuppe min telefon og smutte ned i stuen. Der er til gengældt rent og nydeligt. Lad og bare sige, at min mor HADER rod! Min far er ligeglad, men hjemme hos os bestemmer mor!
Jeg finder glas, sodavand og finder menu kortet frem, så vi kan bestille pizza med et samme, at Maks kommer. Jeg glæder mig, som et lille barn på juleaften. Mine forældre kommer først hjem sent, så det passer med at Maks går før de kommer. Hver eneste gang, at jeg er ked af det, over at jeg ingen venner har, kigger min mor altid bebrejdende på min far. Det er nu efterhånden sket ret mange gange. Og for at være ærlig, skal mine forældre ikke skræmme mine første venner væk. Ovre i England ville alle være venner med mig. Men de sagde aldrig hvorfor. Og hver eneste gang de så min far, begyndte de nærmest at fangirle... Så det kan man vel ikke engang kalde venner! Jeg står helt frosset og tænker, da det ringer på døren. Det er som om at jeg vågner. Jeg løber ud til døren og kigger mig lige i spejlet før jeg åbner. Maks står der, i samme tøj som tidligere i dag.

" Hey! Sikke et hus du bor i! " Siger Maks og kigger beundrende på det, da han træder ind.

" Tak! Kom endelig indenfor " Siger jeg og Maks smiler og tager sine sko af.

" Så du bor her med din mor og far? " Spørger han og jeg nikker. Jeg følger ham ud i køkkenet.

" Jeg tænkte at vi kan bestille pizza nu, for det tager jo alligevel lidt tid før det kommer! " Spørger jeg og Maks nikker.

" Jeg skal bare have en med peperoni! " Siger han og jeg nikker. Jeg finder min telefon og bestiller 2 peperoni pizzaer.

" Så... Hvor er dit værelse? " Spørger Maks og jeg ligger min telefon fra mig.

" Oven på, vil du se det? " Spørger jeg og han nikker. Jeg viser ham op af trappen og ned af gangen, og åbner døren til mit værelse. Han træder ind og kigger rundt.

" Wow! Det er lige så stort som min stue! " Siger han og jeg griner.

" Jah... Min familie har bare mange penge! " Siger jeg og han nikker. Han går lidt rundt og kigger.

" Jeg skal lige på toilettet! " Siger jeg og Maks nikker.

" Det fint! " Siger han og jeg nikker og forlader rummet.

MAKS P.O.V

Jeg går lidt og beundrer hendes værelse. Men det undrer mig altså, at her SLET ikke er noget musik relateret. Ikke engang en højtaler eller noget? Jeg går ud af hendes værelse og kigger ned af den lange gang. Der ligger et værelse nede for enden.
Jeg går der ned mod. Jeg skal til at tage i håndtaget, da Melody lige pludseligt er bag mig,

" Hvad laver du? " Spørger hun og kigger undrende på mig. Jeg vender mig hurtigt om. Hun står med korslagte arme og kigger bebrejdende på mig.

" Ikke noget, jeg undrede mig bare over hvad der er her inde! " Siger jeg og peger på døren.

" Døren er låst! Det er min fars private rum " Siger hun og jeg nikker.

" Ved du hvad der er der inde? " Spørger jeg og hun ryster på hovedet.

" Ok! " Siger jeg. Hun nikker.

" Skal vi gå ned og se en film? " Spørger jeg, for at lette den akavede stemning. Hun smiler og nikker. Hun flyver nærmest ned af gangen og trappen. Jeg smiler bare for mig selv. Hun er super sød og sjov. Det er godt at have en ven! Og så en anelse mærkelig, men hvem er ikke det?

**

~ Sara

What about us? •5SOS• // AfsluttetWhere stories live. Discover now