Chapter 16.

111 13 12
                                    


Τι έκανα! Τι ηλίθια... Γιατί! Γιατί...!; Γιατί να φύγω για να αφήσω χώρο στον Λάμπη να την πέσει στη Γεωργία! Τώρα είμαι αναγκασμένη να δω τον Niall, ώρες ώρες δεν σκέφτομαι καθόλου πριν κάνω κάτι... Κι επιπλέον είπα και ψέματα για το σινεμά με την Έφη! Τώρα που το σκέφτομαι ας την ενημερώσω...

Άνοιξα το κινητό μου και έφτασα στο όνομά της στις επαφές.

"Εμπρόοος;" απαντησε αμέσως.

"Χαλοοοοο" Στην Έφη πάντα μιλάμε όπως μας μιλάει κι αυτή, πάντα την κοροϊδεύουμε την καημένη. "Εφούλαα μου κάνεις μια χάρηηη;"

"Ό,τι θες, άφιληηη!" Για κάποιο λόγο τους λέει όλους άφιλους... Δεν θα το καταλαβω ποτέ αυτό το κορίτσι.

"Άν σε πάρει τηλέφωνο η Γεωργία πες της πως είμαστε μαζί σινεμά, οκ;"

"Ναι... Α! Και τι ταινία βλέπουμε;"

"Τις 50 αποχρώσεις του γκρί...!" είπα σαρκαστικά, αλλά εικείνη φάνηκε να με πήρε στα σοβαρά.

"Οκ, τα λέμε, γεια" Το έκλεισε!

Τι παράξενο κορίτσι... Μπορεί να ειίναι παράξενη, αλλά είναι πολύ καλή μου φίλη και την αγαπώ...

Μόλις έφτανα στο σπίτι της Γεωργίας και είδα ένα μαύρο Jeep να είναι παρκαρισμένο απ' έξω. Σταμάτησα λίγο να περπατάω και αναστέναξα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον εαυτό μου. Σε τι έφτεξε ο καημένος... Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα για να με αγαπάει... Αλήθεια με αγαπάει τόσο ή είναι απλά ένα crush που θα έχει ξεπεράσει απο τη στιγμή που θα φύγουν απο τη χώρα μας; Αλλά και πάλι... Τι μου συμβαίνει;! Εγώ πάντα συνήθιζα να είμαι καλή με όλους, ακόμα και τους πιο σκάρτους. Ο Niall ήταν απο πάντα ένας γλύκας. Θυμάμαι που κάναμε όνειρα... Τόσα Imagines, τόσα fan-fictions, να περνάμε μέρες ολόκληρες να φανταζόμαστε τους εαυτούς μας με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και τώρα που οι ευχές μου πραγματοποιήθηκαν, γιατί δεν είμαι χαρούμενη; Άλλα κορίτσια θα πέθαιναν μόνο για να αγγίξουν μόνο τα μαλλία του. Αισθάνομαι τόσο αχάριστη... Θα πρέπει να το συζητήσουμε αυτό...

Πλέον έφτανα στο μαύρο jeep, έννοιωθα την καρδιά μου να χτυπά όλο και δυνατότερα όσο πλησίαζα. Πρωτού το καταλάβω ήμουν μπροστά στο επιβλητικό αυτό όχημα και προσπαθούσα να δω μέσα απο τα φιμέ τζάμια του. Ξαφνικά το παράθυρο άνοιξε και τρόμαξα καθώς βρήκα το πρόσωπο του Niall ακριβώς μπροστά στο προσωπό μου. Παραξενεύτηκα που τον βρήκα απο την πλευρά μου, αφου βρισκόμαστε στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

"Did you actually bring your car from England here too?!" τον ρώτησα χαμογελώντας ενθουσιασμένη. Κατάφερα καλά να κρύψω την ανησυχία μου τελικα...

"How did you know that!" Φάνηκε ιδιέταιρα έκπληκτος απο αυτό που είπα. Δεν θα 'πρεπε!

"Well, except from the fact that we Directioners do know almost everything about you - we even recognize your clothing -" προσπάθησα να το παίξω έξυπνη "you are also driving on the oposite side from us, here in Greece."

"Ugh, really?!"  σήκωσε το δεξί του φρύδι "So that's why everyone was going 'wrong' in the main street... A guy even put his middle finger on me!" είπε σαρκαστικά και γελάσαμε δυνατά και οι δύο. Καλά τα πάω μέχρι στιγμής...

"So... Are you coming in?" είπε όσο πιογλυκά μπορούσε αλλά εγώ δίστασα. "Come on, I'm not gonna eat you!" σαρκάστηκε.

"Whatever, but if you try, though, I've got chocolate in my bag!"

"I don't need your damn chocolate!" φώναξε. Ηρθε λίγο πιο κοντά μου. Η καυτή μυρωδιά κανέλας έβγαινε απο το στόμα του σε κάθε του ανάσα καίγοντας τον λαιμό μου, αλλά δεν με έννοιαζε. Ήμασταν μόνο εγώ κι αυτός. Είχα πλέον πειστεί πως θα με φιλοόυσε όταν... "I've got fried chicken legs on the back seats!" μου ψιθύρισε εμπιστευτικά.

Έκανα λίγο πίσω. Δεν άντεξα άλλο και ξέσπασα σε δυνατό γέλιο. "You, jerk!" φώναξα κι έφυγα προς τα πίσω απο το αμάξι, κάνοντας τον να πιστέψει πως έφευγα. 

"Where are you going?" φώναξε, αλλά δεν του απάντησα. Απλά πήγα απο την άλλη πλευρά και μπήκα στο αμάξι και μου χαμογέλασε πλατυά.

"Good girl... Any ideas of where are we going?" είπε μόλις βάλαμε τις ζώνες μας και ξεκίνησε την μηχανή.

"I'll show you Athens!"  του χαμογέλασα. "Now, turn to the left and get to the main street. First station: Acropolis!" του έδωσα τις πρώτες οδηγείες ενώ παρατηρούσα με προσοχή τον τρόπο που έσφιγγαν και χαλάρωναν οι μύες του καθώς δούλευε με το τιμόνι. Μπορώ να πω είναι ακόμα πιο ελκυστικός απο κοντά.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γειαααα και παλιιι. Λοιπον, αρχισαν τα σχολειαα :''( και δυστυχως δεν θα βρισκω πολυ χρονο για μεγαλα κεφαλλαια... Σορρυυυυυυυ!!!!

Εφτιαξα και τειλεεερ!! Τι λετε?? Δεν ειναι καλοο? Κριμα... Θα το ξαναφτιαξω...

Αυτα απο δω...


Φιλιαα,

        ~Μελινααα  :*

       



The One (n. h. fanfiction, Greeklish)Where stories live. Discover now