Chapter 7.

122 16 3
                                    

Katherine's POV.

"Έλα, παραδεξου το, χαθήκαμε!" είπε η Γεωργια μόλις μπήκαμε μες στις τουαλέτες των κοριτσιών.
"Ναι ρε συ, χαθήκαμε, αφού γκρίνιαζες σε όλη τη διαδρομή!" της φωναξα. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί φώναξα. Δεν υπάρχει λόγος να φωνάζουμε. Εκείνη δεν απάντησε, παρα μονο απομακρύνθηκε δύο βήματα απο μένα. Στηρίχτηκε με την πλάτη της στον τοίχο και έβγαλε το κινητό της απο την τσέπη.

"Όταν ηρεμήσεις πες μου να φύγουμε..." είπε με χαλαρή φωνή.

Πέρασαν μερικά λεπτά ησυχίας - είμουν πολύ ψωροπερήφανη για να πω κάτι - όταν ακούστηκε ένα τρίξιμο απο μία απο τις πόρτες. Η Γεωργία φάνηκε ανήσυχη.

"Το άκουσες κι εσυ;" την ρώτησα με τρεμάμενη φωνή. Πότε είχε περάσει τωση ώρα που είμασταν εκεί μέσα; Εκείνη έγνεψε καταφατικά.

"Είναι κανείς εκεί;" φώναξα.

"Καλέ, σε αεροδρόμιο βρισκόμαστε! Οι περισσότεροι εδω πέρα είναι ξένοι." ψιθύρισε η Γεωργία. Ωχ, σωστά... Σκέφτηκα.

"Who's there?!" ξαναφώναξα.

"Nobody" άκουσα μια ψευδή γιαγιαδίστικη φωνούλα να λέει απο την τρίτη στην σειρά πόρτα.

Αρχισα να γελάω, ενώ η Γεωργία φάνηκε να έχει πανικοβληθεί.

"Τι έπαθες;" την ρώτησα ολο απορία.

"Αυτή η φωνή..." είπε τρέμοντας. "Θα αναγνώριζα αυτή την προφορά απο χιλιόμετρα μακρυά!" αναφώνησε. Εγώ ακόμα να καταλάβω.

"Τι...;" τη ρώτησα απογοητευμένη που δεν είχα καταλάβει.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και η τρίτη πόρτα της σειράς - απ' όπου είχαμε ακούσει την φωνή - έφυγε απο τη θέση της και έπεσε κάτω τραντάζοντας όλο το δωμάτιο. Ένα ξανθό κεφάλι ξεπρόβαλλε απο το σκοτεινό δωματιάκι. Μόνο το κεφάλι μπορουσα να διακρίνω, αφου το υπόλοιπο πρόσωπο ήταν καλυμμένο με μαύρα γυαλιά ηλίου και τον γιακά της μαύρης μπλούζας του.

Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα πως θα ήταν κανένας εγκληματίας, αλλα αυτό άλλαξε αφού αναγνώρισα ποιός ήταν. Η Γεωργία προσπαθούσε να παίρνει βαθιές ανάσες. Έδειχνε τόσο πανικοβλημένη όσο κι εγώ.

"Κκ-κατε-τερίνα...;" τραύλισε η Γεωργία. "Κατερίνα πες μου πως δεν ονειρεύομαι!" Ο ξανθούλης που ξετρυπώσαμε είχε πλέον κατεβάσει την μπλούζα του και είχε ανεβάσει τα γυαλιά του συο κεφάλι του, αποκαλύπτοντας μας το πρόσωπό του.

The One (n. h. fanfiction, Greeklish)Where stories live. Discover now