Real_Chapter 13.

94 14 17
                                    

Niall

Μια λέξη. Μια και μόνο λέξη με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ. Ένα όνομα. Ένα πολύ απλό όνομα - με μονάχα πέντε γράμματα. Πώς μπορούσε κάτι τόσο απλό, τόσο ασήμαντο, να φέρνει μαζί του άπειρες εικόνες, αναμνήσεις, συναισθήματα...

Στην αρχή προσποιήθηκα πως με είχε πάρει ο ύπνος για να αναγκάσω τη Γεωργία να κοιμηθεί στο πάτωμα. Τι περνάει και αυτή η καημένη με μένα...
Τουλάχιστον ελπίζω να μην μου έχει θυμώσει τόσο που φύγαμε άρων άρων. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να της εξηγήσω. Είναι ερωτευμένη με τον Niall απο τη μέρα που μάθαμε για τους One Direction. Θυμαμαι να κάνουμε όνειρα μαζί για το όταν θα τους συναντούσαμε. Πώς να της εξηγήσω;… Τι να της πω; "Χευ, κατάφερα και πέτυχα τον στόχο σου, αλλα δεν πειράζει θα βρεις εναν άλλον";! Αισθάνομαι τόσο άσχημα. Γιατί να κοιτάξει εμένα; Γιατί!

Θέλω να την ξυπνήσω και να της τα εξομογηθώ όλα. Με λεπτομέρεια. Είναι η κολλητή μου - οφείλει να ξέρει. Αλλά δεν θέλω να την στενοχωρήσω. Αργά ή γρήγορα όμως θα μάθει.
Ας κρατήσω το στόμα μου κλειστό και να δω πώς στο καλό θα κοιμηθώ απόψε.

Είναι πραγματικά αδύνατον. Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου οι εικόνες με χτυπάνε κατακέφαλα.  Απο τα ζεστά του χείλη να κινούνται αρμονικά με τα δικά μου ώς το βλέμμα του όταν άναψαν τα φώτα. Αυτό ίσως με στοίχειωνε περισσότερο απ' όλα. Ο πόνος στα βουρκωμένα μάτια του. Αν μπορούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά όλη νύχτα θα το έκανα. Η κούραση της μέρας μου όμως δεν με άφηνε. Έπρεπε απλά να καλείσω τα μάτια και να αφήσω τις σκέψεις να πλημμυρίσουν το μυαλό μου. Αλλά ούτε αυτό μπορούσα να κάνω. Φοβόμουν να τις αντικρίσω.

Ίσως ήταν μια καλή ιδέα να ακούσω μουσική; Η προσπάθεια δεν βλάπτει. Πήρα το κινητό μου - που είχα πάντα κάτω απο το μαξιλάρι μου - και σύνδεσα τα ακουστικά. Έψαξα μέσα στη λίστα με τα τραγούδια και το μάτι μου έπεσε πάνω σε μερικά ονόματα:

Last First Kiss απο One Direction.
Θα ήταν καλύτερο να μην ακούω την φωνή του για λίγο... Άρα απορρίπτω το ενδεχόμενο να ακούσω 1D

Προχωράω λιγο στη λίστα και σταματάω στο Never Be απο 5 seconds of summer. Άλλο μελαγχολικό απο δω! Φυσικά και δεν θα ακούσω 5sos! Όλα τους τα τραγούδια είναι ερωτικά! Τους λατρεύω, αλλά δεν βοηθάνε στην περίσταση...

Αποφάσισα να βάλω Panic! At the Disco στο Spotify. Είναι κι αυτοί απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και λίγο πολύ η ξεσηκωτική μουσική τους με ηρεμεί και με κανει να ξεχνώ τον κόσμο γύρω μου.

The One (n. h. fanfiction, Greeklish)Where stories live. Discover now