#22☞②②☜#22

1.8K 127 3
                                    

A következő napom rosszul telt. A lehető legrosszabban. Méghozzá azért, mert Leah látta, ahogy a suli egyik ribanc csajával smárolok. Oké, jogos, hogy ezt azután látta mikor kimondtam, hogy kedvelem.

Miután szépen összevesztünk ő elvonult, fogalmam sincs hova, de nem jött be az első órára. De annyi biztos, hogy Sammel volt. Minden szüneten kereste Leah társaságát. Leakartam ütni azt a férget, de ezzel is csak a Leah-val való kapcsolatomnak ártottam.

- Nem meg mondtam? - mondtam ingerülten mikor megláttam, hogy megint Sammel beszélgetett. Nem lenne jogom beleszólni a dolgaiba, de az istenért már! Féltem őt.

- Szállj le rólam - mondta mikzöben a zuhogó eső áztatta a pólóját.

- Ne állj szóba Sammel! - ordítottam rá.

- Jó! De akkor mondd el miért csináltad - tárta szét a karját.

- A csaj mászott rám - mondta ki lassan.

- Visszacsókoltad.

- Fiú vagyok - mondtam ki fáradtan majd tehetetlenül közelebb léptem Leahhoz. Meg akartam csókolni, csak ne szövegeljen már!

Kimondtam amire gondoltam. Kimondtam, hogy meg akarom csókolni. De csak annyit mondott, hogy "tedd meg". Nem mondott semmi olyasmit, hogy "ő is akarja", ehelyett csak átkarolta a nyakam. Nem bírtam megállni. Óvatosan öleltem át a derekát, mintha félnék, hogy összetöröm.

Hosszú percekig álltunk a hideg esőben. Féltem megtenni. Leah egy idő után megunta a várakozást. Ki akart bontakozni az ölelésemből, de nem hagytam. Gondolkodás nélkül a számat az övére tapasztottam. Lassan a hajamba túrt amitől egyszeribben vadabbá vált a csókom - akaratlanul is. Éreztem ahogy elmosolyodik.

Még sokáig álltunk az esőben, most már csókolózva. Más volt, mint Roxival. Teljesen más. De továbbra se tudtam eldönteni, hogy mit érzek iránta. Miután haza mentem az agyam továbbra is ezen kattogott.

Megtettem, és ami a legrosszabb, élveztem is.

A csókunk után minden nap találkoztunk. És tényleg minden egyes nap. Jól éreztem magam vele. Aztán lazításra vágytam. Meggondolatlanul elmentem bulizni, és nem keveset ittam. A legrosszabb pillanatban lépett elém Shawn. Ha tudtam volna, hogy itt lesz.

"Sose fog viszont szeretni." Tisztán emlékszem, hogy ezt mondta.

Az agyam teljesen elsötétült. Mintha nem tudtam volna irányítani a testem. Megütöttem Shawn-t. A legjobb barátomat. Azt hittem csalódni fog benne, hogy ezt tettem, de tévedtem. Tovább folytatta, én meg tovább ütöttem. Egy idióta vagyok.

Számít még? | Chris Collins&Shawn Mendes fanfic. [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now