Verandering

4.9K 98 1
                                    

Hey zoals jullie misschien al hebben gezien (of helemaal niet) heb ik paar dingen aan dit boek verandert.  Dus ik ga even met jullie af wat ik allemaal heb verandert en waarom.

1. Omslag 

Omdat: Ik vond de omslag niet meer zo heel erg leuk. Dus heb ik die gewoon even verandert, van een meisje die een jongen omhelst. Naar gewoon een meisje die op de grond zit.

2. Cast weg gehaald 

Omdat: Ik vind het zelf leuker, (misschien jullie ook) dat je zelf in je hoofd je eigen personages voorstelt aan de hand van hoe ze worden omschreven in het boek. En dat je niet een foto hebt van zo ziet de personage eruit. Want ik had soms als ik een boek las dat ik die gene die de personage speelde of was. Ik helemaal niet zo leuk vond en in me hoofd veel anders had voorgesteld. En dan vind je het boek gewoon een stuk minder leuk. Dus omdat te ver komen, heb ik maar even de cast verwijderd.   

3. Foto cast weggehaald.

Omdat: Dat heb ik bij 3. al uitgelegd.

Eigenlijk heb ik maar 2 dingen verandert en wil ik dit niet te lang houden. Maar dan weten jullie even waarom het boek geen cast meer heeft, want de omslag is volgens mij niet zo heel belangrijk. 

Doei en tot hoofdstuk 16 

Xx Katharina 




Badboy's can't have a badgirlWhere stories live. Discover now