Hoofdstuk 1

14.9K 358 27
                                    




Toen ik op school aankwam met mijn motor keek iedereen mij aan, sommige fluisterde andere keken geschokt. Sommige zeiden "ze weet niet waar ze mee bezig is. Ik zag één iemand naar mij kijken hij is het ik wist het.

48uur eerder

Ik opende de ramen van mijn slaapkamer, de vele ochtend zon scheen al volop in mijn kamer. Ik hoorde de vogels al fluiten. Er was weer een nieuwe dag begonnen, ik hield van Miami waar ik nou eenmaal woonde met mijn vader. Mijn ouders waren al lang geleden gescheiden. Sinds dien woon ik met mijn vader in een villa in Miami en met mijn moeder in een penthouse in New York. Misschien hoor je het al, mijn ouders zijn rijk. En daarom is mijn leven ook zo. Mijn vader zit zeg maar in een soort bende en is daar door heel erg rijk geworden, en mijn moeder wist er van maar zij heeft gewoon een goede baan. Ik woon meestal bij mijn vader, ik werk samen ook met hem. Meestal ga ik undercover, heerlijk om mensen te misleiden ik ben daarom al vroeg gestopt met school. Elke keer als we meer moeten weten over een familie, gezin of meestal een bende dan sturen zij mij erop af. Meestal wel met nep ID. Want onze familie is onder die van de bendes wel één van de bekendste. Nu mag ik ook weer undercover gaan, dit keer helemaal in Australië. Omdat laatst heeft die groep paar dingetjes van mij vader gesloopt ofzo. (Dat is het enigste nadeel ik krijg meestal alleen genoeg te weten om te weten wat voor info ik moet vinden en bij wie ik moet zijn) Zo weet ik dat ik dit keer in de beurt moet komen bij een jongen,hij staat ook wel bekend om de badboy van de school. Ik weet nog niet welke rol ik moet spelen en al die andere dingen. Ik krijg zo te horen wie, wat en waarom. En dan krijg ik ook mijn nep ID en daarna ga ik er ook naar Australië vliegen.

"Nolan" oké ik moet nu gaan mijn vader roept mij en ja Nolan, dat is mijn naam (lelijk he?) dat is ook één van de redenen waarom ik dat undercover gaan leuk vind. Ik krijg elke keer weer een ander naam. Maar moet nu echt gaan doei

Xx Nolan

"Wat? Ik heb informatie voor je die je moet gaan weten voor als je zo naar Australië gaat." Ik liep de trap af naar benden. En zag daar mijn vader al staan met paspoorten en al die andere dingen. "Ja papa, wat is er. Nolan ik heb alles wat je moet gaan weten." Meestal was dit heel veel info dus ik schreef alles altijd maar op. "Je nieuwe naam is Nicolina nyström. Wat wacht wat zij dat nou weer voor een rare namen? Rustig heb ik al gezegd uit welk land je komt? Nee maar

Nee dat dacht ik dus al. Je bent een meisje uit Zweden die voor een paar jaar naar haar oom en tante in Sydney gaat. Je komt uit älta een plaatsje vlak bij Stockholm. Verder nog vragen?" ik moest nog wel echt heel erg wennen aan die namen, Zweeds iets wat ik niet echt gewend was.

"Nee ik heb geen vragen meer. Oké je koffers zijn al gepakt, dus hoe heet je?"

Ik noemde alles op en ik werd al naar het vliegveld gebracht.

Niet veel later was ik al in Zweden. En vanuit Zweden ging ik naar Australië, deze rare omweg omdat ze bang waren als er iemand spioneerde dan zag die echt dat het vliegtuig vanuit Zweden kwam. Naar meer dan 24 uur te hebben gevlogen zag ik al een hele mooie stad Sydney!

Eindelijkik kwam bij een klein appartementje, toen ik de deur open deed zag ik al mijn fake oom en tante. Ik maakte kennis met hun en hun lieten mij het huis zien. Mijn slaapkamer had uitzicht op de oceaan.

"Hoe heette je ook alweer? Nicolina nyström. Oké is het goed als ik je gewoon Nicole noem?" vroeg de vrouw met een vriendelijke stem. "Oh ja hoor, maar hoe heette jullie? Ik ben Amara en dit is mijn man Josh. oh ja en trouwens morgen begin je al met je eerste schooldag" oh leuk, ik vond het best wel spannend omdat ik voor het eerst indruk moest maken op een jongen. Ik ging naar bed (intussen tijd was hel al 23:30uur) en ging slapen.

"Nicole, nicole je les begint over een paar uur!" Ik werd wakker in een klein slaapkamertje, ik hoorde exotische volgels al fluiten. Ik deed mijn gordijn open en zag zon en een oceaan. Heel even wist ik niet waar ik was, maar al snel realiseerde ik me dat ik in Australië was en dat ik een Zweeds meisje was genaamd Nicolina nyström. Ik keek op mijn wekker 8:00 uur. Ik stapte uit bed en ging in de koffer kijken wat er allemaal inslag veel zwart. Ik deed een lang zwart vest in met gaten, en een korte broek omdat het nu al bijna 25 graden was! Ik deed mijn haar, deed wat mascara en eyeliner op. En stapte naar de garage, in de garage stond geen auto alleen een hele oude motor. Dus stapte ik daar maar op en reed naar school.

Toen ik op school aankwam met mijn motor keek iedereen mij aan, sommige fluisterde andere keken geschokt. Sommige zeiden "ze weet niet waar ze mee bezig is. Ik zag één iemand naar mij kijken hij is het ik wist het. Ik stapte van mijn motor af en parkeerde hem in het fietshok. Ik voelde de blikken op mijn rug nog branden, ik liep naar de conciërge waar ik mijn kluisjes sleutel en mijn lesrooster kreeg. Ik hoorde ineens voetstappen dichterbij komen, maar ik liep de trap op naar mijn kluisje. bij mijn kluisje deed ik mijn die ik nog niet hoefde te gebruiken er in. Ineens hoorde ik een ijzige koele, rokerige stem die schreeuwde "he jij" ik draaide me om en stond oog in oog met hele mooie bruine ogen. Ik bestudeerde de jongen even snel. Zwart T-shirt met een V hals waardoor je zijn sixpack goed kon zien, een spijkerbroek met gewoon  schoenen. Bruin zwart haat wat een beetje verward zat. Shit hij was het, de jongen van het schoolplein de badboy van de school. Ik moest het goed doen want hij mocht me niet door krijgen. Of had hij mij al door?


***

Heey hoofdstuk 1 alweer

Hopelijk vonden jullie het een leuk hoofdstuk, je mag altijd (het liefst positieve) reacties achter laten.

Of tips

Bij 5 stemmen zet ik er weer een nieuw hoofdstuk op

Xx Katharina

Badboy's can't have a badgirlWhere stories live. Discover now