Bölüm 3

15.6K 116 1
                                    

Felix Cooper beni ekmişti.

Orospu sevgilisi için.

Orospu sevgilisi gece vajinasına sokacak bir dildo bulamadığı için.

Aslında Monica bir orospu değil ama benim gözümde yedi başlı ejder kadar iğrenç. Çünkü Felix ile aramızdaki en büyük engellerden biri o. Belki de kendimi avutuyorum. Felix Cooper gibi bir oğlanın benimle herhangi bir zamanda da işi olmazdı sanırım.

Sessiz olduğu kadar hırçın, soğuk ve nefret dolu bir kız. Riley Williams...

Aslında insanların benim hakkımdaki düşüncelerinin bu yönde şekillenmesine sebep olan benim. Onlara ulaşılmaz ve sert imajını ben aşılıyorum. Çünkü hepsinden nefret ediyorum. Hepsinden iğreniyorum. Hiçbirini yakınımda istemiyorum. Biri hariç, onu çok yakınımda istiyorum. Bana benden daha yakın olsun istiyorum. Her yerim Felix, her anım Felix olsun ve bu sonsuza dek sürsün istiyorum. Çok şey istiyorum ama bu yolda tek başıma, kendi emeğimle ilerliyorum. Dişimi tırnağıma takarak, ter dökerek, adım adım hedefime yaklaşıyorum. Hiç pişman değilim, hiç sitem etmiyorum. Çünkü zirvede beni Felix bekliyor. Ona ulaşmak için neyim varsa ortaya koyarım.

Koridorun orta yerinde flörtleşen Felix ve Monica'yı gördükçe içim tarifsiz bir nefretle doluyordu ve bu vücudumdaki sıcaklığı artırıyordu. Öyle ki, kısa süre içinde alev alabilecek kadar ısındığımı hissettim. Monica Felix'i öpüp benim olduğum yönde ilerlemeye başlayınca kıskançlıkla tısladım ve dolabımın kapağını kapatıp Monica'nın gözlerinin içine lanetle bakarak yanından geçtim ama beni görmedi bile.

Öğrenciler ortadan kaybolduğunda Felix'in dolabının yanına gittim ve dolabını kendi kurduğum mekanizma sayesinde açtım. Çok basit bir yöntemdi bu. Ufak bir kağıt parçasını kilidin içine sıkıştırıyordum. Böylece dolap kapanmış gibi görünse de aslında açık kalıyordu. Felix bunu fark etmiyordu ama yakından bakan birisi kapağın hafifçe önde durduğunu görebilirdi.

Sabah yazıcıdan çıkardığım notu dolabının aynı yerine yapıştırdım. Parfümü evde sıkmıştım çünkü yanımda taşısaydım riskli olabilirdi. Felix çantamı karıştıracak kadar kaba biri değildir ama Monica için aynısını söyleyemem. Sanırım Monica parfümü bulup tanıdığında olacakları tahmin edebiliyorsunuz.

Kağıdı yine kilide sıkıştırıp kapağı kapattım. Eğer Felix bir daha beni ekerse farklı yöntemler denemem gerekecekti.



FANCYOnde histórias criam vida. Descubra agora