Bölüm 1

20.6K 177 3
                                    

Onu izliyordum.

Dolabın içine uzanmak için eğildiğinde meydana çıkan poposunu, avına kilitlenmiş bir çita gibi takip ediyordum. Kıpırdandığında hafifçe sağa sola sallanıyor ve ağzımın suyunu akıtıyordu. Kumral saçlarından sağ elini geçirip bıkkınlıkla ofladı. Her ne arıyorduysa bulamıyordu ve bu bana, onu daha fazla izleme fırsatı veriyordu. Kot pantolonunun neredeyse sardığı bacaklarını süzdüm. Okulun yüzme takımındaydı ve bütün vücudu fazlasıyla gelişmişti. Bacakları ince, uzun ve güzeldi. Of... Tanrı'nın boş bir gününde yaratılmış olmalıydı.

İnce dudaklarını birbirine bastırıp dolabından uzaklaştı. Beklediğim an gelmek üzereydi.

Günlerdir, hatta haftalardır bunun üzerinde uğraşıyordum. Birlikte yaşadığım annem, işi yüzünden eve haftada bir anca uğrayabiliyordu. Bu birinci avantajımdı. İkincisi ise elime geçen paraydı. Annem evin ihtiyaçları için her geldiğinde yüklü miktarda nakit bırakıyordu. Oradan kıstıklarımla birlikte harçlığımı da topladığımda gerçekten zengin sayılırdım. Bütün bu paralar bir amaç uğruna biriktiriliyordu. Bir kaçırma operasyonu. Kod adı: Felix Cooper.

Felix Cooper benim hayatımı oluşturuyordu. Okula adımımı attığım ilk günden beri, geceleri yatağıma onun hayalini kurarak yatıyordum. Mükemmel bir erkekti ve o mükemmelliğinin tadına bakmak istiyordum. Felix ile ilgili sayamayacağım kadar çok fantezim vardı. Bunu fark ettiğim gün yazmaya başladım. Ve ellerimin arasındaki beyaz defter bu saçmalıklarla doluydu. Birinin bulup okuması ihtimaline karşı yanımdan hiç ayırmazdım. Hiç.

Kucağımdaki deftere bakıp sırıttım. Az sonra ondan alınmış ufak bir parçayı Felix okuyacaktı. Dolabının kapağına, pembe bir mektup zarfı yapıştırmıştım. Avuç içimden daha büyük olmayan o zarfa büyülü olduğunu düşündüğüm pahalı bir parfümden bolca sıkmıştım. Kokuyu almış olmalıydı, burnunu kırıştırıp kaşlarını çatmıştı çünkü.

Ve gözleri kapağın kenarında duran zarfa takıldı. İçimden 'Evet!' diye çığlık atıp onu izlemeyi sürdürdüm. Tepkisini merak ediyordum.

Zarfı alıp ince parmaklarını kullanarak açtı. Kahverengi gözleri kağıdı taradı. Şaşkın görünüyordu. Ama emindim. Kağıttaki adresi ziyaret edecekti. Ve planım işe yarayacayaktı.

###

Oy & Yorum

Devamı gelecek


FANCYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin