Kapittel 2 - Frisk luft

132 7 0
                                    


Louis' POV

Jeg våknet av at noen banket på døra. Hvem i alle dager er det som banker på døra nå. Jeg rasket meg med å finne en t- skjorte og en joggebukse, før jeg gikk får å åpne døra. Så fort døra var åpnet var jeg ikke sjokkert over hvem som sto på den andre siden. Liam var der, mest sannsynlig for å fortelle meg noe. "God ettermiddag Louis! Jeg har noe viktig å fortelle deg." sa han. Jeg lot han komme inn. Mens jeg lukket døra satte han seg ned på sofaen. Like etter jeg hadde satt meg ned begynte han og fortelle meg det han hadde å si.
«Jeg fikk en telefon fra Management tidligere i dag. De vil snakke med oss om noe etter prøvene før konserten i dag.» fortalte han. Hva vil de snakke med oss om nå.
«Ok. Vet du hva de vil snakke med oss om?» Spurte jeg litt nysgjerrig på hva de vil.
«De ville ikke fortelle meg noe om det så vi får bare vente å se.» Sa han, får han reiste seg opp og gikk mot døra. «Du har 2 timer før vi drar til arenaen.» var det det siste han sa før han gikk tilbake til sitt eget rom. Kanskje på tide å gjøre seg klar da. Jeg gikk inn på badet og begynte å gjøre meg klar for en ny lang dag.

-1 time senere-

Etter en time var jeg klar. Mye tidligere enn jeg trodde. Så jeg har en time på å bruke på noe annet. Kanskje jeg kan ringe mamma. Jeg ringer til mamma en god del. Det er greit å snakke med henne om ting som skjer samtidig som hun forteller meg om ting som skjer hjemme. Når jeg er borte store deler av året er det greit å kunne snakke med den så ofte som mulig. Hun roer meg ned og får meg til å tenke over ting på en helt annen måte. Når jeg snakker med henne er jeg Louis fra Doncaster en helt normal 20 år gammel gutt. Ikke Louis fra One Direction. Etter litt tenking fant jeg fram mobilen og ringte nummeret jeg hadde ringt så mange ganger før.

(Louis' mamma (M) Louis (L))

(M) Hallo!

(L) Hei mamma!

(M) Hei kjære! Hvordan går det med deg?

(L) Jeg hard et fint mamma. Litt sliten, men ellers bra. Hvordan går det med deg? Og med søstrene mine?

(M) Både jeg og søstrene dine hard et bra Louis. Vi savner deg hele gjengen. Vi håper du snart kommer hjem igjen.

(L) Jeg savner dere veldig mye også. Jeg kommer hjem så snart det er mulig. Forhåpentlig vil ikke management gjøre noe med planene mine om å komme hjem snart.

(M) Hva er det du snakker om Louis? Hva er det som foregår?

(L) Liam kom innom tidligere og fortalte meg at Management hadde ringt. De ville ha et møte etter prøvene i dag. Ingen av oss aner hva det gjelder.

(M) Ikke tenk så mye over det Louis. Tenk positivt. Det er ingen grunn til å være bekymret.

(L) Jeg vet. Jeg skjønnerbare ikke hvorfor de må ha møte før ett av være største konserter. Vi er nervøse nok for det Og nå møte i tillegg. Noe sier meg at denne dagen kan bli noe stressende.

(M) Ta det med ro Lou. Det å stresse over det vil ikke gjøre det noe bedre. Ta det med ro og ro deg ned. Tenk på noe som vil roe deg ned.

(L) Takk for det mamma. Jeg skal gjøre det. Kanskje en kopp med te vil hjelpe meg med å stresse ned. Kanskje det hjelper å være litt med de andre også.

-30 min senerer-

(L) Jeg må gå nå mamma. Jeg ringer deg snart igjen.

(M) Det går bra Lou. Ha det og lykke til i kveld!

(L) Ha det mamma og takk skal du ha.

Slutt på samtalen

Det hjalp å snakke med mamma. Jeg trengte virkelig å snakke med henne nå. Hun får meg virkelig til å glemme det som ikke er viktig, og begynne å tenke på noe helt annet. En liten ferie ville ikke gjort meg noe nå. Det hadde hjulpet meg veldig. Det er så mye jeg tenker på for tiden, men med alt som skjer er det ikke mye som hjelper. Jeg føler meg ensom, selv om jeg har de 4 andre guttene sammen med meg. Jeg vil elske noen og føle meg elsket og tatt vare på. Men når man er bortreist så ofte som jeg, er det vanskelig å finne noen.

Igjen var det noen som banket på døra. Denne gangen hadde jeg en viss anelse om at det er en av guttene som var her for å hente meg. Jeg åpnet døra for å se alle guttene. På tide å dra til arenaen. «Er du klar til å dra Louis?» spurte Harry. Jeg nikket med hode og tok med meg mobilen før jeg fulgte etter de andre ut døra og ned til bilen. Jeg er ikke fullstendig klar for det som er i vente, men jeg kan ikke sitte her og tenke på det nå. Jeg kommer meg ikke unna dette uansett.

-30 min senere-

Etter 30 minutter med snakking tull og tanker om alt mulig, stoppet bilen utenfor arenaen. Vi hadde 20 minutter før prøvene til konserten starter så vi gikk for å finne garderoben vår. Vi deler ett rom. Ingen av oss har noe imot å dele ett rom. For oss så gjør det bare vennskapet mellom oss sterkere. Ingen av oss har noe å skjule for de andre. I tillegg er det greit å sitte samlet etter konserten å snakke om de opplevelsene vi har fått underveis. Både dårlige og negative opplevelser blir snakket om og glemt om det er dårlige opplevelser. Etter 20 minutter gikk vi til scenen. Noen fra crewet ga oss mikrofonene og andre ting vi trengte får vi gikk ut på scenen og sang sangene vi har sunget de siste årene.

-Etter prøvene-

Når vi kom av scenen ble vi møtt av Management. Tid for møte da. Kunne vi ikke få slappe av litt.
"Følg meg gutter, møtet starter så fort vi kommer til rommet.» Vi fulgte etter og gikk inn i et rom som var gjort til et møterom. «Sitt ned gutter.» manageren vår William sa. Vi satte oss ned og ventet på hva han hadde å si. «Vi vet at det er mye som skjer for dere nå, men vi må begynne å tenke på deres neste album.» Så det er dette som er det som betyr mest nå. William er opptatt av at vi skal være på toppen. Og det har ikke vi noe imot, men det kan bli litt mye i lengden. Med ett nytt album, betyr det mye skriving og innspillinger i studio de neste månedene. Jeg har ikke noe imot å skrive låter. Jeg elsker det. Men jeg er ikke like glad i lange netter med innspilling etter konserter.
«Mellom denne delen av turneen og den Europeiske delen vil dere få en liten pause hvor dere kan skrive og spille inn deler av låtene om dere ønsker det. Innspillingen vil starte for fult når dere er mer eller mindre ferdig med å skrive låter.» Det blir litt fri. Selv om det er litt jobb og. Jeg har allerede noen ideer for nye sanger, men om de blir gode nok får vi se senere.

-30 min senere-

Etter nesten 40 minutter I møte hadde vi rundt 20 minutter igjen før konserten starter. Jeg trenger frisk luft. Etter å ha sittet i et rom med mange mennesker så lenge er det greit å få litt frisk luft før konserten. Jeg gikk til garderoben hvor de andre guttene allerede var for å fortelle hvor jeg skulle.
«Jeg går ut en liten tur. Jeg trenger litt frisk luft før konserten.» Sa jeg. Når jeg så ansiktsuttrykkene dems visste jeg at det var greit. «Vær forsiktig Louis. Sa Harry. Han visste at noe kunne skje når jeg gikk ut, men det er flere politifolk og vektere som er bade ute og inne så noen ville se meg om det skulle skje noe. «Jeg skal være forsiktig.» Sa jeg får jeg gikk ut. Jeg fant bakdøra. I det jeg åpnet døra hørte jeg et høyt Bang før det hørtes ut som noen datt ned på bakken. «Shit» sa jeg til meg selv. Dette kan ikke være bra. Ikke i det hele tatt.


Saved by the Door(Louis Tomlinson)(1D)(Norsk/Norwegian)Where stories live. Discover now