RB-D 12

84 13 2
                                    

İthaflar devam ediyor votelerinizi çekmeyin :))

Nefeslerimiz birbirinden bağımsızlaştığında Barry eliyle başımı kaldırıp gözlerimin içine baktı.İçimde hareket edenler yavaşlamıştı bir yandan da dudaklarımda kalan tadın mutluluğu vardı tabi.Hiç bitmesini istemememiştik fakat biraz daha devam etsek ikimizde nefes yetmezliğinden ölebilirdik sanırım.

-Aklımı karıştırıyorsun dedim

-Ve bu hoşuna gidiyor diyerek yanıtladığında reddemezdim çünkü haklıydı.Toma ne kadar itiraf edemesemde Barry başkaydı ve bu yaşadığımız ufak kaçamaklar hoşuma gidiyordu.

-Ahh evet gitsekmi yani hava soğuk biraz ve Twilight beni evde bekliyor dedim.

-Bu rujunu bir dahaki seferde de kullanıcağına söz verirsen gidebiliriz .

-İstersen sanada bir tane alabilirim ? diyerek gülümsedim.Biraz eğlenmek benimde hakkım değil mi .

-Tabii neden olmasın ama bunun için bir çift de dudağa ihtiyacım olucak.Aa bir saniye Carly buna gönüllü olur dedi.Omzuna vurarak onu ittim.

-Kapa çeneni Barry

Arkasındaki evin koyu kahve duvarına yaslandı.Kahkaha atarak benide çekti kendine burnumdan öptü ve

-Senden başkasını istemiyorum Parry dedi

Ahh Tanrım bu günlük heycan yeterdi.

-Carly bunu öğrenince beni öldürebilir dedim

-Benim için kavga etmeyin lütfen.Yada edin eğlenceli olabilir dedi

-Sen fazla oluyorsun ama dedim ufak ellerim onun kaslı vucuduna ne kadar etki ediyor bilmesemde gelişine vuruyordum ama o kahkaha atmaya devam ediyordu.Birden sarılarak beni hareketsiz bıraktı.

-Gidelim yoksa bay Edwarsen birazdan polisi aricak dedi.Sıkıca sarılp kokusunu çektikten sonra boynuna bir öpücük kondurdum tam elmasa benzer lekesinin üstüne.Hoşuna gitmiş olucakki daha çok yaklaştırdı kendine.Kalp atışlarını duyuyordum.Ayrılıp karışık dar yollardan ilerlerken ikimizde sessizdik yol.Sağ elini yol boyunca belimden çekmemişti.Yollarda böyle çiftler gördükçe hep saçma gelirdi kızın yürümesine engel oluyorsun aptal diye bağırasım geliyrodu ama kızın ne kadar zevk aldığını şimdi daha iyi anlıyordum.Hoş bir duyguydu.

-Sanırım geldik dedim sesslizliği bozarak

-Malesef dedi sadece sesindeki duygu beni şaşırtmıştı sanki o hırçın Barry yerine masum bir çocuk gelmişti.Binaya girdiğimizde beni durdurup

-Tek bir şey isticem senden dayımla arandaki mesafesi koru Parry ve balo için bir ara konuşalım dedi.Balo mu ah olamaz ama ben Tomu davet etmiştim.Barry e bunu söyleyemezdim bu günü berbat etmek istemiyordum sanırım birsonraki günlerde söylerim.Umarım!

-Tomla iyi anlaşıyoruz ve sanırım aramızdaki bu tuhaf şeyi o da farketmiş

-Bu iyi haber sana karşı durmasını bilir o zaman dedi neden bu kadar vurguladığını biliyordum dayısının bana karşı birşeyler hissettiğinin o da farkındaydı.Daha fazla uzatmak istemedim.

-İyi geceler Barry dedim ve gülümsedim

-İyi geceler tatlım dedi biraz şaşırsamda hoşuma gitmişti sırıtarak yukarı merdivenlere yöneldim.İfade etmek gerekirse tam olarak sürünerek çıkmıştım.Kapıyı çaldığımda hiç beklemeden kapı aralandı Twilight tek eli belinde karşımda dikiliyordu.

-Bende tam çıkıyordum diyerek sitemini belli etti.

-Özür dilerim demekle yetindim onun dayanamadığı yavru köpek bakışlarımla beraber

Ruhlar Barınağı: Diamond (Askıya Alındı)Where stories live. Discover now