RB-D 10

98 12 0
                                    

Bayan Ally ve eşi Sam =) Selam arkadaşlar bölüm okunma sayılarımız güzel fakat okuyan çoğu arkadaşlarımızın vote vermemesi üzücü.Bu yüzden yeni bölüm +10 voteden sonra gelicektir.Bu konuda hassas olursanız seviniriz.İyi okumalar =) 

Barry diyerek uyandığımda etrafıma bakındım.Film sahnelerindeki gibi bir hastane odasında değildim veya başımda elinde silah olan adamlar durmuyordu.Evet odamdaydım ama en son dönmedolap...taksi ...

-Ahh Parry bu hatayı nasıl yaptın diyerek seslice inledim.Barrynin yanında olmamalıydı .Farketmemiş olmasını umarak kendimi sakinleştirmeye çalıştım.Sadece Twilightın bilmesi gerekiyordu çünkü bana güçlerim konusunda birtek o inanıyor ve o yardımcı oluyordu.Herneyse diyerek ilerleme katetmiş olmama sevinerek yataktan zıpladım.Makyaj aynamın üzerinde duvara asılı olan aynaya bir süre baktım.Sebepsiz bir tebessüm oturmuştu yüzüme.Dünden kalan...

-Parry tatlım hadi seni bekliyoruz diyen annemdi.Pazar kahvaltısı kulağa muhteşem geliyordu midemdeki çatışmaların dinme vakti geldi sanırım.

-Geldim diyerek merdivenleri hızlıca indim.Geniş salondan koşarak mutfağa yöneldiğimde o harika masa bana gülümsüyordu.

-Günaydın sayın Edwarsen ailesi diye selam verdiğimde büyükannem hariç herkes bana karşılık verdi.Son zamanlarda benden uzaklaşmıştı yada bana öyle geliyordu bilmiyordum.Bunu daha sonra araştırıcaktım şu an önümdeki tabağa odaklanmalıydım.

-Dün okula gitmemişsin bebeğim bir sorun mu var ? Babamın tatlı ve bir o kadarda şüpheci sesiyle başımı kaldırdım.

-Ahh sorun yok sadece annem Barryi biraz gezdirmemi söyledi diyerek anneme sonra konuşuruz bakışı atarak tabağıma döndüm.

-Şu çocukla fazla samimi değilmisin Parry ?

-Bunda bir sakınca görmüyorum anne . Babamın büyükannemin sorusuna karşılık verdiği cevap ve ses tonu biraz gergindi.Bu ortamda daha fazla durmak istemediğimi anladığımda hızlıca ağzımı doldurup yuttum.

-Afiyet olsun ben odamdayım belki bu gün dışarı çıkabilirim dedim.

-Tamam tatlım bizde Allyle alışverişe gidicez bize katılırsan sevinirz

-Imm olabilir anne diyerek ona bir öpücük yollayıp mutfaktan çıktım.Merdivenlere yöneldiğimde telefonumun mesaj sesini duyup hızlıca tırmandım.Odaya girdiğimde rafta duran telefonuma yöneldim.Twilightden mesaj vardı

''Notu görmemiş olamazsın beni heycanlandırmak hoşuna mı gidiyor smile ifade simgesi" yazıyordu'

Not? Lanet olası şu not kaç gündür aklımdan çıkmış.Barry bişeyler söylemişti ama aslına bakarsanız pek takılmamıştım.Kitaplarımda hala ondaydı.En iyisi gidip istemekti.Bu kıyafetlerle ve ayıcıklı ayakkabılarımla gidemezdim.Dolabımdan mini kot şortumla bol beyaz sıfırkolu alıp üzerime geçirdim saçlarımı açık bırakıp elimle dalgalandırdığımda hazırdım.Telefonumu cebime atarak odadan çıktım.Merdivenlerden inip anneme birazdan geliyorum diyerek evden çıktım.Baryylerin kapısına gelince kapıya dayanarak zile bastım.Kapının açılmasıyla afallamam bir oldu.Düşmemek için karşımdaki yakışıklı yaratığa tutunmuştum.Amacından sapma Parry diye kendimi uyardım.

-Günaydın bayım beş saniye içinde bana kitaplarımı getirir misin?

-Çok ağırlar taşıyacak gücüm yok .

-O kaslara rağmenmi diyerek şaşkın bir ifadeyle yüzüne baktım.Gülümseyerek

-Sağdan ikinci oda diyerek eliyle odasını işaret etti anlasana tatlım seni evine davet ediyor.İç sesim ve ben her zaman iyi anlaşırdık

Ruhlar Barınağı: Diamond (Askıya Alındı)Where stories live. Discover now