Сварка

1.8K 100 12
                                    

POV Ніка
Ранок. Теплі промені сонця пробиваються у кімнату. Я лежала на ліжку,а поряд чула неймовірно миле сопіння. Вова ще спав,він виглядав дуже дитячим та безтурботним. Я незнаю чому я прокинулася так рано,тому я вирішила піти на кухню та потішити усіх смачним сніданком.Мене усе пекельно боліло,проте я хотіла зробити своїм друзякам хороший сюрприз. Я тихенько спустилася по сходах та зайшла на кухню. Моєму здивуванню не було меж : перед холодильником стояв Юра і наминав пончики.
POV автор
- Ти чого не спиш та ще й жреш наші з дівчатами пончики?? - Скрикнула Ніка
- В мене безсоння, а шо ті пончики тільки ваші?? - впевниним голосом відповів Юра.
- Наші - Ніка невдоволено фиркнула,-ну добре,Юрко,не одні пончики нам з тобою їсти. Я тут подумала давай приготуєм для нашої кампашки сюрприз. Приготуємо для них блінчики з нутелою та бананом.
- Хороша ідея,але я сумніваюся що в нас щось вийде - невпевнено відповів Юра.
- А ти не сумнівайся,а дій - з хорошим інтузіазмом сказала Ніка.
- Хм,ну добре,давай спробуєм.
І вони дружньо взялись за роботу.
Спершу треба було замісити тісто на молоці,Ніка приступила до роботи. І ось тісто було майже готове,тільки на фінішному етапі додати муку. Ніка,щоб залучити Юру до роботи попросила його всипати трохи муки. Проте тут трапилося дещо несподіване : Юра,сипавши муку,нечайно зачепив посудину з тістом,тому в результаті Юра з Нікою лежали на підлозі всі в незрозумілій рідині та ще й обсипані мукою. Хороша картина,нічого не скажеш. Сильний грюкіт напевно розбудив усіх,тому за декілька седунд усі були уже на кухні. У всіх було різне відношення до наших героїв : Танька -сміялася та фотографувала невдах, хлопці радісно посміхалися,проте ніхто не допоміг їи встати. Аж тут прийшов Вова
- Ніка,з ким ти там зажимаєшця на підлозі?
- З тобою,уйди придурок
- Та я вже допоможу нашій куховарочній дамі встати - з посмішкою сказав Вова
- Пфф,джентельмен сильний,дякую. Всьо цирк закінчився,можете розходитися.
- Ну елеґантсько вмієш варити їсти,ми всі це зрозуміли - з насмішкою сказала Танька
- Та ну вас, я пішла митися - Ніка обурено вийшла з кухні та помчикувала у ванну.
Ранок почався з ,,позитивного,, моменту...
Згодом кампашка вирішила поїхати погуляти у парк атракціонів,потім вони заїхали в кінотеатр подивитися романтичний фільм. Відпочинок у Італії добігав до завершення.
- Скільки можна збиратися? Я просто не розумію,що можна так довго там робити - невдоволено бурчав Вова
-Скільки можна вже бурчати собі під ніс? Чого ти такий злий? - розізлилася Ніка
- Я злий? Ти цілу годину вибираєш у яку шмату тобі вдітися!!! Ми б вже давно були б у ресторані,ми - хлопці маєм чекати вас,принцеси знайшлись..
- Претензії якісь?? Дівчатаааааа,якшо їм нічо в нас так не подобається то ми нікуди не їдемо - Ніка обурено закричала
- Ооо,Ніка,я згідна,знайшлися тут герої - додала Танька
- Правильно дівчата - погодилися Яна з Христьою.
- Ми ніки нікуди їдем! - закричали дівчата
- Ой прошені сильно стали,обідилися,тоді ми їдем без вас - відповіли їм хлопці.
Дівчата почули як закрилися двері...
Pov автор
Ніка з шумом повалилася на ліжко.. У неї були розкидані думки,як він міг? Вова опустив руки,не спробував поговорити з нею,а просто хлопнув дверима і пішов!! Тепер він завжди буде просто опускати руки в тяжких ситуаціях? А таких ситуацій буде багато.. Невже все що йому від мене треба було,це лише переспати?? Я нічого для нього не означаю,я для нього ніхто. На пустому місці він пішов,відвернувся. Я не розумію його, - це були останні думки Ніки,дівчата лягли на ліжко та заснули...
POV Вова
Ми з хлопцями направляємся в крутий нічний клуб,де ми круто розважемся,але в мене в думках була лише одна Ніка, її погляди,її очі, так зачаровують, але вона всеодно думає шо буде мною командувати. Перебіситься,нічого їй не буде. І ось ми уже під'їхали. В ніс вдарає запах сигарет і алкоголю,нам треба було з хлопцями трохи від них відпочити. Ми сіли за VIP - столик,і замовили дорогий коньяк. І тут до нас підсіли якісь нафуфирені дамочки,які вже точно були під кайфом. Видно вони розраховували на сильно інтимні відносини з нами,але хоч деколи дєвки нас бісили,але вони були наші. Це вже третій підхід,я вже не розумію шо я роблю. Одна з тих блондинок так сексуально біля мене сидить. І тут я чую голос Юри( він єдиний був тверезий)
- Хлопці,може їдемо вже?? А то вас іже нормально понесло...
- Тобі погано? Сиди і насолоджуйся, а то зараз приїдем до тих мимр і вони будуть розказувати шо нам робити.. - ледве виговорив Ярко
- Та подивись на себе! Ти навіть говорити нормально не можеш,в тебе язик заплітається - твердо стояв на своєму Юра.
- Може ше трошки? - в хід пішов п'яний в хлам Вова
- Всьо ясно,вставайте!!! Ми їдем додому - Юра кричав
З боку це виглядало дуже романтично,один хлопець піднімає інших,пробує ставити їх на ноги,бере їх за руки і обережно,щоб весь цей ланцюжок не розірвався,йде до машиши.
- Нєє,ми хочем куражити - кричать хлопці,ледве стоячи на ногах
- Вдома будете куражити - пробормотів собі під ніс Юра.
І ось вся банда сіла в машину. Разфуфирені блондинки проводжали їх поглядом. Хлопці не виправдали їхніх сподівань. Всі мило сопіли,тільки Юра тихо вів машину. Була глибока ніч. Він розумів,з якого багна він їх витягнув,він дякував собі шо він не пив,ато вся ця історія могла закінчитись по іншому... І ось вони вже біля будинку : операція продовжується,Юра знов піднімає хлопців,ставить їх на ноги,та ланцюжком заходять у будинок. Але виявляється не всі у цьому місті сьогодні спали...
- Дивіться які люди - пролунало десь із будинку
- Явилися,а ми думали шо ви вже ніколи не прийде - з насмішкою сказала Танька
- Ой йдіть ви,і без вас погано - сказав Ярко
- Ви навіть можете говорити?? Ви наші герої - з сарказмом сказала Христина
Аж тут поглядом зустрілися Ніка і Вова...
- А ти шо мовчиш?? - крикнула Ніка
- А шо я маю,перед тобою звітуватися? Коли,куда і з ким я ходив?
- Пфф,нашо переді мною звітуватися?? Я для тебе ніхто. Використав - і забув,я взагалі дивуюсь,як ти ще пам'ятаєш моє ім'я??
- Нашо ти так говориш? Ти ж знаєш шо я тебе безмежно люблю,а ти шо? Тільки вмієш,як командувати всіма, і докоряти всім,хоч і сама не краща..
- Я не краща?? Ти хоч себе бачиш?? Ти прийшов п'яний в хлам,ледь стоїш і ше шось будеш мені розказувати??
Усі дивилися на них з роззявленими ротами,ніхто не думав що це може закінчитися таким скандалом..,
- Я не хочу більше з тобою говорити, йди найди собі кращого і живіть собі довго і щасливо..
Вова вийшов на вулицю,сів в машину,ледве впах ключі,але твердо вирішив що він поїде,не важливо куди,але він поїде звідси... Хай знає куди може призвести її високомірність. Хлопець натиснув на газ і поїхав.. Швидкість,ще більша швидкість,аж тут.. Кров, дивні звуки,крики... щось сталося...

Мій коханий йолоп❤❤❤Where stories live. Discover now