13

325 34 7
                                    

Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που η Rose εγραψε κατι ολοκληρωμενο στο ημερολογιο της. Υπαρχουν βεβαια και αλλες πολλες καταχωρησεις και φρασεις διασπαρτες μεσα στις σελιδες του.

Κατι ομως δεν κολλαει. Ολα οσα λεει για τον τσακωμο μας και ολα οσα της ειπα ειναι αληθεια, συνεβησαν και το θυμαμαι κι εγω. Αλλα να με αποχαιρετισει; Οχι. Με καμια δυναμη. Μετα τον τσακωμο μας, περασαν περιπου 2 εβδομαδες πριν συμβει οτι συνεβη. Δεν κολλαει. Εκτος..

Οχι, οχι. Ειμαι τοσο μπερδεμενος. Πριν εμφανιστει ο Zayn τα πραγματα ηταν πιο απλα. Απλα θα τελειωνα το ημερολογιο, θα μαθαινα οσα θα μαθαινα και τελειωσε το πραγμα. Αλλα βεβαια. Με το που ηρθε και αλλα προβληματα. Πρεπει να ειναι το δευτερο ονομα του αυτο η κατι τετοιο.

Η εγκυμοσυνη της μαζι του, ολα οσα συνεβησαν στο παρκο, τα πολυ περιεργα λογια του, το αστυνομικο τμημα, η κοπελα που πληρωσε για να βγω.

Αυτη η κοπελα. Πρεπει να τη βρω. Η περιγραφη αυτου του αχωνευτου αστυνομικου ηταν παραπανω απο βοηθητικη. Η σκεψη μου ειναι κολλημενη σε ενα μονο ατομο αλλα αυτο το ατομο δεν υπαρχει πια. Αλλα θα εμοιαζαν τοσο πολυ.

Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν μπορω να το αφησω ετσι. Πρεπει να μαθω. Το ημερολογιο τελειωσε αλλα αυτο το μυστηριο φυσικα και οχι. Και ο μονος τροπος για να βρω τη λυση ειναι να βρω το κεντρο των προβληματων. Και αυτο δεν ειναι αλλο απο τον Zayn.

Υπαρχει ομως ενα προβλημα. Ο Zayn βρισκεται σε κομματωδη κατασταση. Ενταξει οχι. Σημερα το πρωι ενημερωθηκα οτι βγηκε απο την εντατικη και η κατσταση του ειναι καλη. Κριμα.

Αυτο ομως με ευνοει. Θα τον επισκεφθω με την ελπιδα να μην με αναγνωρισει και να μου πει οτι ξερει. Σιγα ομως μη γινει ετσι.  Μια προσπαθεια ομως δεν βλαπτει. Ετσι;


Με το αυτοκινητο η διαδρομη μεχρι το νοσοκομειο δεν ειναι ουτε 5 λεπτα. Γρηγορα βρισκω το δωματιο του Zayn με τη βοηθεια μιας τυχαιας γυναικας στο κυλικειο. Προετοιμαζομαι ψυχολογικα και μπαινω στο δωματιο του.


Οπως ολα τα δωματια νοσοκομειου, ετσι κι αυτο, ειναι μεγαλο, ασπρο και με πολλα μηχανηματα. Ο Zayn ειναι γεματος γαζες και γυψους. Για καποιο λογο δεν νιωθω καθολου ασχημα παρολο που εγω ευθυνομαι για αυτη την κατασταση.


Τον πλησιαζω και αμεσως στρεφει την προσοχη του σ'εμενα.


-Harry;

-Ναι, εγω ειμαι.

Προσπαθει να σταθει ορθιος και για καποιο λογο τον βοηθαω. Με κοιταει με απορια και δεν μπορω να τον αδικησω γι'αυτο. Ναι Harry απλα θελεις να τον γλειψεις σε απλα ελληνικα.

Το ΗμερολογιοWhere stories live. Discover now