Kapitel 6

33 3 0
                                    

Okej jag erkänner hon är söt men jag gillar fan inte henne. Jag vet inte vad de är men jag känner på mig att hon är dåliga nyheter, varför vet jag inte men de lär väl visa sig för eller senare.
Jag gick in i köket där de bara fanns tre stolar runt bordet. Som de brukade fast köket kändes mycket kallare och mörkare än vad de brukade och sedan var de ju en sak som förändrats. Platserna kring bordet tillhörde nu någon annan.
Jag brydde mig inte om att Emelie gick för att hämta en stol utan tog en talrik med potatismos då korv var de värsta jag vet. Sedan gick jag mot gästrummet och låste dörren om mig. De skulle väl ta någon vecka för dem att möblera om. Så jag får väl leva här under tiden. Jag rotade fram min laptop ur väskan och slog upp locket. De starka ljuset bländade mig i de mörka trånga rummet. De brände i ögonlocken men jag vande mig snart och såg att jag hade en vänförfrågan på Facebook. Från Max Vengelid. Max ... Hmm var har jag hört de?
Han var lika gammal så utan att tänka på de så accepterade jag den och drog slutsatsen om att de förmodligen var någon från skolan. Han såg väl bra ut men jag borde minnas om jag sett honom förut.
De plinga till i datorn.
Chatt - Max
Max: Hej :)
Jag : Hejj
Max: hur är de med dig?
Jag: haha okej tror jag men har vi träffats?
Max: haha nej sorry om de var en konstig fråga, vi går på samma skola
Jag: Har aldrig sett dig..
Max: Jag har gått om en årskurs, har bara sett dig och du verkar trevlig
Jag : Ha! Inte precis vad de flesta skulle beskriva mig som men vad kul att du tycker de;)
--------------
1 vecka senare

Många kanske skulle tycka de var konstigt men jag har pratat med Max varje dag sen han först skrev till mig. De är skönt att ha någon att prata med för han förstår mig verkligen. Vi har ju aldrig träffats på riktig för han har inte varit i skolan för han har varit sjuk hela veckan. Men han lyssnar på mig och stödjer mig. Vi skriver varje kväll.

Jaja jag har inte fått mitt rum än och Emelie har varit för snäll och trevlig hela veckan. Jag har fortfarande den känslan av att de kommer leda till något dåligt.
Sara och pappa skulle gå ut och äta ikväll och Emelie och jag skulle vara hemma och "kolla"på film.
Hon satt på världens tjej film och jag tänkte att jag faktiskt kunde offra mig och se den men några minuter in i filmen ringer de på dörren och hennes pojkvän kommer in i huset. De slutar med att de äter upp varan och jag låser in mig på mitt rum.
Kände för att börja skriva hoppas att ni fortfarande vill läsa ! Tack i så fall❤️gilla/kommentera

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 20, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Teenage DesperateWhere stories live. Discover now